K1 i Boks

(VIDEO) Teo Mikelić je uvjeren u svoju pobjedu večeras, vatreno poručio: ‘Krajinoviću, gotov si‘

Teo Mikelić

 SCREENSHOT (YT, GLORY)
Sati nas dijele od Gloryjeve priredbe u Areni Zagreb, a priredbu otvaraju Teo Mikelić i Antonio Krajinović

Kako smo već izvijestili početkom kolovoza, Glory je za otvorenje svoje večerašnje priredbe u Areni Zagreb pripremio dvoboj dva sjajna hrvatska kickboksača - Tea Mikelića (22-15) i Antonija Krajinovića (0-0). Krajinovića smo već predstavili, a danas je red na "iskusnijeg".

Mikelić je iskusan borac koji je s 31 godinom već 37 puta ušao u kickboks ring. Svoje vještine brusi u "Punch It Gym" dvorani u Puli. Zadnji nastup odradio je pod okriljem RFA organizacije sa sjedištem u Slovačkoj gdje je nastupio u "modificiranoj" verziji kickboksa s malim rukavicama. Ovo mu neće biti prvi nastup u Gloryju jer je 2015. odradio meč pod okriljem ove ponajbolje svjetske kickboks organizacije, a nastupio je protiv Rusa Antaloyja Moiseeva.

Također, 2014. godine ušao je u ring s Murthelom Groenhartom na Glory 14 priredbi koja se također održala u Areni Zagreb. Ta borba okončana je intervencijom liječnika te je Mikelić tada upisao poraz.

Mikelič je opisao "svoju" Pulu kao grad koji je pretrpan ljeti, ali relativno prazan zimi. Također, rekao je da mu je najbolja kombinacija šest mjeseci u Puli te šest mjeseci na Tajlandu.

"Krajinoviću, gotov si," rekao je tijekom treninga, a što je još imao za reći o svom večerašnjem nastupu pogledajte u Gloryjevom službenom prilogu.

Linker
21. rujan 2024 17:11