K1 i Boks

Kakve vijesti iz Gloryja! Ahmed Krnjić novi je član najjače kickboks organizacije na svijetu!

Ahmed Krnjić

 Screenshot (instagram, Glory Kickboxing)
Vrlo pozitivna stvar je što više nema obaveza prema ONE-u, što će njegovu karijeru zasigurno gurnuti u nekom pozitivnom smjeru

Izgleda da je najjača svjetska kickboks promocija, Glory, konačni shvatila potencijal domaćih boraca, ali i publike nakon nedavne priredbe u zagrebačkoj Areni. Podneblje je ovo s dugom tradicijom u kickboksu, pogotovo onom teškaškom, tako da nije čudno da su i danas fanovima najzanimljiviji atraktivni teškaši.

Jedan od takvih definitivno je i Ahmed Krnjić. Ovaj 27-godišnji bosanskohercegovački kickboksač trenutno se nalazi u kampu Aleksandra Rakića za njegov nadolazeći meč protiv Magomeda Ankalaeva, gdje zajedno s Robertom Soldićem, Agronom Smakićijem i ostalima ‘‘brusi‘‘ Rakićevu formu za UFC 308 priredbu.

No, to nije ono zbog čega smo danas ovdje, nego zbog velikih vijesti koje su danas službeno objavljene. Naime, Ahmed Krnjić novi je član Gloryja! Dugo smo priželjkivali ovakav potez, no prema svemu sudeći, zbog ugovora s ONE-om, on do sada nije bio moguć. Izgleda da su Krnjić i njegov tim uspjeli riješiti se tog ugovora i konačno potpisati Ahmeda tamo gdje i pripada – među najbolje kickboks teškaše svijeta.

Što se tiče ostalih detalja, oni za sada nisu poznati. Glory je na svom Instagram profilu samo objavio kako će Krnjić debitirati uskoro, no lokacija, priredba i protivnik, za sada nisu poznati. Veselimo se Ahmeda gledati protiv dobro nam poznatih teškaških imena u Gloryju, a s obzirom na njegovu reputaciju, za očekivati je da će ga dočekati neko poznatije ime.

Što reći, osim da Ahmedu čestitamo i želimo mu uspješnu karijeru u Gloryju. Vrlo pozitivna stvar je što više nema obaveza prema ONE-u, što će njegovu karijeru zasigurno gurnuti u nekom pozitivnom smjeru.

Linker
08. listopad 2024 12:58