K1 i Boks

(VIDEO) Propustili ste Glory 95 event? Ne brinite, objavljen je sažetak koji sadrži sve najbitnije trenutke

Mirko Cro Cop Filipović

 Screenshot (youtube, Glory)
Na Gloryjevom YouTube kanalu osvanuo je sažetak koji traje čak 48 minuta

Gloryjev drugi dolazak na teritorij Republike Hrvatske može se opisati kao svojevrsni "rollercoaster". Najavom povratničkog meča Antonija Plazibata, Glory je zapravo najavio i spomenuti event u Hrvatskoj, a Plazibat se trebao boriti protiv Levija Rigtersa za status sljedećeg izazivača u teškoj kategoriji.

Kako je vrijeme odmicalo, Glory je punio "fight card" vrlo kvalitetnim mečevima i program je izgledao fantastično. Nažalost, što smo sve više bližili eventu, organizatori su nailazili na mnoštvo problema. Najveći udarac tom eventu bilo je Plazibatovo otkazivanje nastupa zbog ozljede.

Kao da se pokrenula lavina otkazivanja, a prvotno najavljeni program pretrpio je mnoštvo promjena. Na kraju smo dobili ukupno 11 mečeva, nastupe sedmorice hrvatskih predstavnika, a osim Hrvata, uz veliki interes pratili smo nastupe srpskih boraca Miloša Cvjetićanina i Nikole Filipovića, kao i Ariana Sadikovića koji je predstavljao Bosnu i Hercegovinu. Nismo zaboravili i Aleksandra Jankovića koji je hrabro uskočio na "short notice", ali nije se dobro proveo protiv Vite Košara, jednog od najtalentiranijih hrvatskih kickboksača.

Event je u globalu ponudio vrlo zanimljive mečeve i publika je mogla uživati u kickboksačima svjetske razine. Ostaje žal što domaće TV kuće nisu otkupile prava na prijenos ovog eventa i mnogi su zapravo propustili jako dobar program Glory 95 eventa.

Četiri preliminarna meča bila su dostupna putem Gloryjevog YouTube kanala i nije bilo potrebno izdvojiti novac za gledanje tog dijela programa. Ostalih sedam mečeva mogli ste gledati kupnjom PPV-a, a u slučaju da si to niste priuštili, Glory nudi priliku da pogledate najvažnije trenutke tog eventa.

Jako brzo nakon eventa na Gloryjevom YouTube kanalu osvanuo je video pod nazivom "Glory 95 Recap". Radi se o 48-minutnim sažecima u sklopu kojih možete pogledati gotovo sve najvažnije trenutke s mečeva, izuzev glavne borbe večeri. Naravno da je u sažetak uključen i dio eventa u kojem se odaje počast Mirku "Cro Copu" Filipovića. Ovakav ekspresno objavljeni sažetak lijepa je gesta od Gloryja, a video se nalazi ispod teksta. Uživajte!

Linker
23. rujan 2024 01:20