UFC

UFC produžio suradnju s ‘Venumom‘, ostaju službeni brend organizacije sljedećih par godina

Venum shoot

 Screenshot (twitter, Ufc)
Dogovorili su suradnju i da ‘The Rockom‘

Dobili smo i službeno priopćenje da će ‘Venum‘ ostati službeni brend UFC-a sljedećih nekoliko godina. Podsjećamo, prošlo je nešto više godinu dana od početka suradnje UFC-a i Venuma i izgleda da je organizacija zadovoljna onim što im taj brend pruža, tako da su se odlučili za nastavak suradnje.

‘‘Oduševljeni smo zbog obnavljanja suradnje s Venumom. Venum je legendarni brend borilačke opreme koji razumije jedinstvene potrebe MMA sportaša, a povratne informacije, stil i performans opreme dizajnirane od strane Venuma su odlične. Veselimo se nastavku suradnje s Franckom Dupuisom i njegovom timu u Venumu kako bi nastavili dostavljati odličnu borilačku opremu za naše sportaše i fanove‘‘, rekao je Tracey Bleczinski, direktor prodaje.

Partnerstvo UFC-a i Venuma nastupilo je nakon brojnih kritika koje su fanovi uputili UFC-u zbog partnerstva s Reebokom. Kritike su najčešće bile zbog toga što od tada UFC svojim borcima u kavezu ne dopušta nošenje oznaka njihovih osobnih sponzora a to je automatski umanjivalo njihove zarade.

Reebok su najviše kritizirali zbog toga što nije baš povezan s borilačkim sportovima ali i zbog grešaka koje su znali napraviti s opremom. S druge strane, originalni dogovor s Venumom nije toliko restriktivan kao onaj s Reebokom koji je koštao čak 70 milijuna dolara, no sami detalji još uvijek nisu poznati.

Osim s Venumom, UFC je postigao dogovor i sa Dwayneom ‘The Rockom‘ Johnsonom i njegovim brendom tenisica ‘Project Rock‘ koji je pod markom ‘Under Armor‘. Oni će osiguravati tenisice za borce, a trebale bi biti predstavljene nekad danas.

Linker
29. lipanj 2024 02:24