UFC

Dana White odlučio je ponovno ‘odriješiti kesu‘ te podebljati bonuse za UFC 303, iako je jedan borac bio pohlepan

Dana White

 Screenshot (youtube, Ufc)
White je ovim dodatno motivirao borce koji će se sada još više potruditi da pruže atraktivne izvedbe ovog vikenda u Las Vegasu

Čelni čovjek UFC-a Dana White, odlučio je dodijeliti dva bonusa za borbu večeri na UFC-u 303, koji će se održati ove subote. Ova odluka dolazi nakon što je White upitan o poteškoćama pri izboru samo jedne borbe koja bi mogla zaslužiti titulu borbe večeri na priredbi koja zaključuje Međunarodni tjedan borbi 2024. godine. Kao rezultat toga, White je obećao dodijeliti dva bonusa za borbu večeri, čime dodatno motivira sportaše koji će se boriti na ovoj priredbi.

"Da, j**eš ga, učinit ću to" rekao je White uz odobravanje glasne publike u Las Vegasu.

UFC-ov borac perolake kategorije, Brian Ortega, pokušao je izvući još više novca iz Whitea sugerirajući bonuse od 303.000 dolara, što je bila referenca na povijesne bonuse od 300.000 dolara koje je White dodijelio na UFC-u 300 u travnju.

No, Whiteova velikodušnost imala je svoje granice.

"Ne 303.000 dolara, ali dva bonusa," rekao je White kroz smijeh.

Samo na glavnom programu, deset boraca koji će se boriti na UFC-u 303 zajedno su osvojili 11 bonusa za borbu večeri, pri čemu Ortega predvodi s pet za svoju UFC karijeru. Svaki borac na glavnom programu zaradio je barem jedan bonus za izvedbu, osim Michaela Pagea, koji ima samo jednu borbu u UFC-u nakon što je većinu svoje karijere proveo u Bellatoru.

S dodatnim bonusom za borbu večeri koji će biti dodijeljen, borci na glavnom programu i preliminarnim borbama definitivno imaju dodatni razlog za atraktivne izvedbe u subotu navečer.

Linker
28. lipanj 2024 09:39