UFC

‘Pripremite se za razočarenje, ovo je velika stvar. Nitko mi nije znao reći razlog‘: Cormier zabrinut za meč između Conora i Chandlera

 Conor McGregor i Dana White 

 Louis Grasse/Zuma Press/Profimedia
Nitko od uključenih se nije oglasio i dao konkretan razlog otkazivanja, jedino je Conor rekao da su razlozi van njihove kontrole

Ovoga tjedna trebala se održati velika press konferencija u Dublinu povodom UFC 303 priredbe. Naravno, glavna zvijezda je Conor te je zbog toga i trebala biti u Dublinu, međutim, Conor je otkazao dolazak uz riječi da su razlozi van njegove kontrole. Propala je tako cijela pressica, što je zabrinulo mnoge.

Fanovi se sada pitaju što će uopće biti s borbom koja je na rasporedu za dvadesetak dana, odnosno, je li borba kao takva ugrožena jer nije bilo press konferencije. Daniel Cormier je u ‘‘Good Guy/Bad Guy‘‘ podcastu s Chaelom Sonnenom izrazio zabrinutost.

‘‘Počnite se pripremati za razočarenje. Ja ne želim biti taj koji će donositi loše vijesti. Dana White će se svađati i vrištati na medije. Dana White će im stvoriti probleme. Dana nema problema kada treba razočarati medije, međutim, Dana White ima problem kada treba razočarati fanove‘‘, započeo je Cormier.

‘‘Imam osjećaj da je ovo za mene velika stvar. Pokušao sam pitati razne ljude u organizaciji što se dogodilo, a svi su bili škrti na riječima i to me iskreno brine‘‘, dodao je.

Chael Sonnen se nadovezao:

‘‘Ukoliko se Conor McGregor ne bude borio s Michaelom Chandlerom 29. lipnja, a ja mislim da hoće, no ukoliko ne bude, ja ću otići korak dalje i reći da je to najava njegove mirovine.‘‘

Kako bilo, naprasno otkazivanje press konferencije nikako ne izgleda dobro za organizaciju. Nitko od uključenih se nije oglasio i dao konkretan razlog otkazivanja, jedino je Conor rekao da su razlozi van njihove kontrole. Što god to značilo.

Linker
23. lipanj 2024 09:37