UFC

(VIDEO) Ipak nema razloga za brigu? Conor McGregor objavio seriju snimki s treninga, ‘Notorious‘ izgleda odlično

Conor McGregor na treninzima

 Instagram (conor Mcgregor)
Najveća MMA zvijezda možda ipak nije ozlijeđena ususret svom velikom povratku

Proteklih dana uvukao se velik strah među UFC-ove fanove. Sve je počelo otkazivanjem UFC-ove konferencije za medije koja se početkom tjedna trebala održati u Dublinu. Conor McGregor i Michael Chandler trebali su odraditi prvu zajedničku pressicu ususret borbi koja ih čeka 29. lipnja (šesti mjesec) na UFC 303 eventu.

UFC nije jasno definirao razloge zbog kojih su otkazali event, a odmah se počelo nagađati o otkazivanju borbe, ozljedi Conora McGregora i drugim razlozima zbog kojih bi meč došao pod znak upitnika. Michael Chandler također se vratio svom domu u Tennesseu, točnije, napustio je trening kamp na Floridi.

Mnoštvo je razloga koji su upućivali na otkazivanje ili odgodu meča između Chandlera i McGregora, ali zasad nije došla nikakva službena potvrda da je meč ugrožen. Sudeći prema onome što je McGregor sinoć objavio na svojim društvenim mrežama, sve će biti u redu i meč nije upitan.

‘‘Notorious‘‘ je priložio seriju kraćih videozapisa sa svojih treninga. Od udaranja fokusera do sparinga, puno toga može se pogledati na Conorovom Instagram korisničkom računu.

‘‘On igra mentalne igre s Michaelom Chandlerom.‘‘, jedan je od najpopularnijih komentara na Conorovoj objavi.

Dakle, fanovi sada vjeruju kako McGregor jednostavno zavarava Michaela Chandlera i ometa njegovo mentalno stanje nekoliko tjedana uoči meča. Što se zapravo krije iza cjelokupne priče, teško je reći.

Ono što znamo jest činjenica da je meč i dalje ugovoren, nije došlo do otkazivanja, a nadamo se da loših vijesti neće biti.

Linker
22. lipanj 2024 11:50