K1 i Boks

Kocke su bačene: pogledajte zadnje sučeljavanje Pereire i Prochazke, sati nas dijele od borilačkog spektakla

Alex Pereira (C) vs Jiri Prochazka

 UFC SCREENSHOT
UFC ima ustaljenu medijsku rutinu prije svojih PPV priredbi, a kako je to bilo ovoga puta saznajte na jednom mjestu

Sve je spremno za samo finale International Fight Weeka u Las Vegasu. Sva borilačka krema svijeta skupila je se u tom gradu u američkoj saveznoj državi Nevada, a tjedan raznih događanja bit će okrunjen spektaklom u vidu UFC-a 303. Pečat na tu priredbu stavit će trenutni poluteškaški prvak Alex Pereira i bivši prvak Jiri Prochazka. Pereira (10-2) i Prochazka (30-4-1 MMA) pristali su na revanš za titulu u poluteškoj kategoriji sa samo 17 dana za pripremu, zamijenivši otkazanu glavnu borbu večeri između Conora McGregora i Michaela Chandlera. Obojica su zadovoljili težinsku granicu ranije tijekom dana, a zatim su ispunili svoje pred meč obaveze s posljednjim susretom pred fanovima i medijima.

Nije nedostajalo intenziteta dok su se Pereira i Prochazka još jednom sučelili prije revanša, a video njihovog sučeljavanja možete pogledati ispod. Mnogi komentiraju kako su facijalne ekspresije brazilske zvijezde bile "nemirnije" nego inače.

Prochazka će pokušati osvetiti svoj poraz od Pereire nakon što je doživio poraz tehničkim nokautom u drugoj rundi njihovog prvog susreta na UFC 295 u studenom. Prochazka je izjavio da smatra da je zaustavljanje borbe bilo prerano, a sada ima priliku to dokazati u nastavku.

Također možete pogledati i zadnju epizodu UFC 303 Embedded epizodu koja vas vodi iza kulisa ovog spektakularnog događaja.

Linker
30. lipanj 2024 08:02