UFC

(VIDEO) Ususret večerašnjem meču: Prisjetimo se prvog okršaja između Alexa Pereire i Jirija Prochazke!

Alex Pereira vs. Jiri Prochazka 

 Sarah Stier/Getty images/Profimedia
U 4:00 počinje glavni dio priredbe, a dok čekamo, prisjetimo se svi zajedno još jednom prvog okršaja protagonista večerašnjeg ‘‘main eventa‘

Nekoliko sati nas dijeli do početka UFC 303 priredbe na kojoj ćemo svjedočiti velikom revanšu između dvojice beskompromisnih ratnika. Prvak Alex Pereira i izazivač Jiri Prochazka po drugi puta će ukrstiti rukavice u UFC-ovom kavezu, a UFC je u posljednji tren odredio da će njih dvojica predvoditi ovu priredbu.

Naravno, Conor McGregor i Michael Chandler su to trebali učiniti, no razlozi zbog kojih se to neće dogoditi su vam vjerojatno i više nego poznati. Kako god, večeras gledamo ovaj ‘‘main event‘‘, no vjerojatno su rijetki ostali razočarani.

Njihov prvi međusobni ogled isporučio nam je ono što smo i očekivali – dinamičnu borbu i nečiju pobjedu prekidom, iako, bilo je rasprava nakon same priredbe je li sudac još malo mogao pustiti meč. Prochazka je i sam rekao da je prekid bio u redu, tako da nema smisla dalje o tome raspravljati.

Kako god, Jiri će večeras imati priliku osvetiti poraz iz jedanaestog mjeseca prošle godine, a vidjet ćemo hoće li to uspjeti. Ovoga puta Pereira u meč ulazi kao prvak, što tada nije bio slučaj u prvom meču, što donosi dodatnu dozu napetosti u sami meč. ‘‘Poatan‘‘ je svoju titulu do sada obranio jednom, i to na UFC 300 priredbi kada je nokautirao Jamahala Hilla.

Što reći, osim da jedva čekamo početak noćašnje prirede. Već od ponoći starta rani preliminarni dio, dok je preliminarni na rasporedu od 2:00. U 4:00 počinje glavni dio, a dok čekamo, prisjetimo se svi zajedno još jednom prvog okršaja protagonista večerašnjeg ‘‘main eventa‘‘. Uživajte!

Linker
01. srpanj 2024 15:03