K1 i Boks

Otočka netrpeljivost: Anthony Joshua prvi je krenuo prema Danielu Duboisu, zaštitari su morali reagirati

Sporni trenutak

 SKY SPORTS SCREENSHOT
Britanski promotori Frank Warren i Eddie Hearn krenuli su u marketing misiju u kojoj je jedini cilj izreklamirati najiščekivaniji britanski okršaj ove godine

Već smo pisali o vatrenom sučeljavanju bivšeg dvostrukog svjetskog prvaka Anthonyja Joshue i sadašnjeg IBF prvaka u teškoj kategoriji Daniela Duboisa. Podsjećamo, Dubois je na razočarenje svih nas dominantno pobijedio Filipa Hrgovića u Rijadu na početku ovog mjeseca te je tom pobjedom osigurao ovu zaista, u boksačkom i financijskom smislu, ogromnu priliku.

Joshua s druge strane nakon niza impresivnih pobjeda poput onih protiv Francisa Ngannoua i Roberta Heleniusa traži povratak svjetskih pojaseva koje je nekad držao oko svog pasa. AJ ima iskustva s padovima, prvotno ga je 2019. godine iznenadio Andy Ruiz Jr. u njegovom američkom debiju da bi u revanšu u Saudijskoj Arabiji uzvratio istom mjerom no to nije uspio uraditi u revanšu s Oleksandrom Usykom koji je u dva navrata za njega bio nerješiva boksačka enigma.

Kad smo kod Usyka, prvog apsolutnog teškaškog prvaka nakon Lennoxa Lewisa, on je također bio nerješiva zagonetka i za Daniela Duboisa pa se razni britanski mediji vrte oko te činjenice.

Nakon "osnovnih" službenih medijskih obaveza uslijedio je "face off" s njihovim promotorima, a kako je to završilo možete vidjeti u videu ispod kojeg je sinoć objavio Sky Sports.

Linker
29. lipanj 2024 09:54