LJETO NA TAJLANDSKI Zagrepčane je osvojila hranom iz kioska, a sada je otvorila restoran i otkrila ljetne favorite Slatka, kisela, slana, ljepljiva, ljuta, utješna, hrskava i slasna, sočna, jednostavna, a moćna jela Saralee Madnui
GDJE NA BRUNCH? Istraživanje pokazalo: Zagreb drugi na listi europskih gradova s najboljom ponudom bruncha Istraživanje je proveo Uswitch, kompanija internetskih, telefonskih i komunikacijskih usluga sa sjedištem u Londonu
3 ISPROBANA RECEPTA Jutros niste stigli do ribarnice? Ne brinite, smrznuta riba može biti sjajan ručak, evo kako
ALJKAV POSAO Novi Michelinov vodič za Hrvatsku pljuska je svim luđacima koji se trude da scena bude bolja
MESNI FAVORIT Kada vikendom obilazite tržnicu, potražite ovu kobasicu, odlična je na roštilju, ali i u varivu Dodati je možete i na pizzu ili palačinke, od nje napraviti tacose ili jednostavan ručak s krumpirom
PLUS DOBRI SAVJETI Ovih 10 jednostavnih ljetnih recepata pravi su dokaz da salate zaista mogu biti zasitan ručak Postoje salate od kojih smo gladni nakon 20 minuta, a postoji i ovih 10 laganih nakon kojih smo siti do kraja dan
FENOMENALAN ROŠTILJ Nigdje nije kao u Pirotu: Znaš ka‘ćeš da nađeš meso u leskovački roštilj? Kad se ujedeš za jezik! Priča o gastronomskom biseru jugoistočne Srbije gdje pripremaju čudesan roštilj, ali brojni drugi specijaliteti
HUMANITARNI BUVLJAK Ovog vikenda svratite na Ribnjak po novu kuharicu, komad posuđa i uživanje u dobrim zalogajima
CHEF‘S TABLE UŽIVO Gableci u ovoj hrvatskoj firmi bolji su nego u mnogim restoranima i za zaposlenike - besplatni
KUHAJ KAO CHEF Detaljni recept Petre Jelenić koji nam je ustupila za vrijeme snimanja u bistrou Brokrenships
SOUFFLE CHEESECAKE Lagan i pjenast, japanski cheesecake jedan je od najboljih koji smo probali, imamo recept
PROVJERENI RECEPT Sočan biskvit kolač uvijek je dobra ideja, ovog vikenda radimo ga s omiljenim jagodama
VIDEO REPORTAŽA Najbolji kačkavalj na svijetu proizvodi se u malom srpskom gradiću za koji možda nikad niste čuli
TORTA POPUT OGLEDALA Slastičarka iz Rijeke otkrila nam je sve tajne popularne mirror glazure za najljepše slastice
EKSKLUZIVNO Ludilo i glamur Filmskog festivala u Cannesu: gdje partyjaju, odsjedaju i jedu najveće zvijezde
VIDEO SPECIJAL Ponovno otvorena legendarna gostionica s tradicijom preko 80 godina, lokalci oduševljeni spizom
BILI SMO U MEĐIMURJU Nekad se čuvalo za posebne prilike,danas po njihovo meso ‘z tiblice dolaze iz susjednih zemalja
SVE JE KRIVA SVEKRVA U mjestu kod Samobora proizvode se mlinci baš kao bakini, rade se ručno i peku na staroj peći
VODIČ SAŠE ŠPIRANCA Ovih 30 vina iz arhiva vinara kolekcionara itekako je vrijedno investicije, evo i zašto
CRAFT PIVO Od studentskog projekta do festivalskog piva, ovo su male zagrebačke pivovare o kojima se priča
ODVJETNIKOV SAN Nova Meneghettijeva vinarija izgleda spektakularno, imat će i najveću zbirku malvazije na svijetu