UFC

Chael Sonnen: ‘Ne pojavi li se Conor na meču protiv Chandlera, možemo smatrati da se povukao iz sporta‘

Conor McGregor

 Stacy Revere/Getty images/Profimedia
Prema mišljenju umirovljenog Sonnena, Conora čeka posljednja prilika za povratak

Dani prolaze, a MMA javnost nestrpljivo čeka vijesti vezane za UFC 303 event. Još uvijek postoji velika sumnja u održavanje meča između Michaela Chandlera i Conora McGregora, a prema posljednjim navodima Ariela Helwanija, UFC je u potrazi za novim opcijama.

Dakle, ako je Helwani u pravu, meč između McGregora i Chandlera nećemo gledati, barem ne 29. lipnja (šesti mjesec) kada je na rasporedu UFC 303 event. Već neko vrijeme ‘‘šuška‘‘ se o ozljedi McGregora zbog kojeg je taj meč doveden pod znak upitnika.

Velik udarac za UFC bilo bi otkazivanje ovog meča, posebno jer im je preostalo jako malo vremena za pronalazak dostojne alternative. UFC 303 event je koji će se održati u sklopu UFC-ovog International Fight Weeka, a UFC uvijek želi pružiti spektakl u sklopu tog tjedna. Izostanak McGregora silno bi razočarao fanove, a Chael Sonnen tvrdi kako otkazivanje tog meča nije udarac samo za UFC, nego i za karijeru Conora McGregora. Prema mišljenju Sonnena, to bi mogao biti i svojevrsni kraj Conorove karijere.

‘‘Ako se Conor ne pojavi na ovom meču, ovdje sam da vam kažem kako možete zaboraviti na neki novi datum borbe između njega i Chandlera. Ne pojavi li se McGregor 29. lipnja na meču protiv Michaela Chandlera u velter kategoriji, to možemo smatrati objavom o Conorovm povlačenju iz ovog sporta.‘‘, tvrdi Sonnen na svom YouTube kanalu.

Sonnenove riječi definitivno imaju smisla. McGregor je izvan kaveza gotovo pune tri godine, a u posljednjem meču pretrpio je težak lom noge. U sedmom mjesecu ove godine Irac će proslaviti 36. rođendan, a to su svakako pozne godine za jednog borca, posebno ako se ne radi o teškoj ili poluteškoj kategoriji.

Dodamo li Conorov način života koji ne dolikuje jednom sportašu, nije teško zaključiti kako bi ovo uistinu mogao biti kraj Conorove karijere. Ali, nastavljamo se nadati najboljem, odnosno, održavanju meča između McGregora i Chandlera.

Linker
14. lipanj 2024 13:14