UFC

Nesreća nikad ne dolazi sama: Sunaslovna borba UFC 303 priredbe također bi mogla biti otkazana, raspada li se veliki event?

Jamahal Hill

 Leandro Bernardes/PxImages/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Pomalo je nevjerojatna količina pehova koja je zadesila UFC-ove čelnike proteklih par dana

‘‘Nesreća nikad ne dolazi‘‘ izreka je koju smo nebrojeno puta čuli tijekom naših života. Nažalost, česta ta izreka dobiva svoju potvrdu i u praksi, a UFC-ovi čelnici trenutno osjećaju nešto takvo na svojoj koži.

Danima se priča o otkazivanju meča između Conora McGregora i Michaela Chandlera. Glavna borba večeri na UFC 303 eventu pod velikim je znakom upitnika, a prema navodima uvijek pouzdanog Ariela Helwanija, UFC naporno radi na pronalasku alternative.

Helwani je danas donio još loših vijesti. Ariel tvrdi kako više nije samo glavna borba večeri upitna, nego i ‘‘co-main event‘‘, odnosno, sunaslovna borba večeri. Jamahal Hill i Carlos Ulberg trebali su odmjeriti snage u tom meču, ali ako je vjerovati Helwaniju, taj meč također nećemo gledati.

‘‘Kao dodatak potrazi za novom glavnom borbom večeri na UFC 303 eventu, rečeno mi je kako UFC također traži novi ‘co-main‘ za taj ‘card‘. Trenutni ‘co-main‘ između Hilla i Ulberga možda će također trebati zamjenu. Borba o kojoj se raspravlja trenutno je ona između Briana Ortege i Diega Lopesa.‘‘, tvrdi Helwani.

Sve ovo vodi ka svojevrsnom raspadu UFC 303 eventa. UFC uvijek ima velika očekivanja od evenata koji se održavaju tijekom njihovog International Fight Weeeka, a UFC 303 event je koji bi ove godine trebao upotpuniti taj tjedan. Nešto više od dva tjedna uoči priredbe, naslovna i sunaslovna borba večeri krajnje su upitne i UFC je u paničnoj potrazi za adekvatnim zamjenama.

Ono što tješi jest činjenica da su ovo i dalje neslužbene informacije. Nadamo se kako će Dana White izaći pred medije s demantijem i da će UFC 303 zadržati program kakav je zasad najavljen.

Podsjećamo, ranije danas pisali smo vam kako će i priredba koja se održava tjedan dana uoči UFC 303 eventa također ostati bez glavne borbe večeri. Khamzat Chimaev navodno će otkazati borbu protiv Roberta Whittakera, a Nassourdine Imavov trebao bi uskočiti kao zamjena. Uistinu teški trenuci za UFC-ove čelnike i ‘‘matchmakere‘‘.

Linker
14. lipanj 2024 13:11