UFC

Glasine su bile točne: Otkazan meč između McGregora i Chandlera na UFC 303! Priredba dobila novi ‘main event‘

Conor McGregor i Michael Chandler

 Usa Today Network/Ddp Usa/Profimedia, Louis Grasse/pximages/icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Bili fan Conora McGregora ili ne, vjerojatno ste bili uzbuđeni oko njegovog povratka u kavez nakon toliko dugo vremena

Glasine o tome da se meč između Conora McGregora i Michaela Chandlera neće dogoditi ovoga mjeseca na UFC 303 priredbi posljednjih dana su bile sve glasnije, te je sve mirisalo na to da će fanovi ostati razočarani. Nažalost, ispostavilo se da se ne radi samo o glasinama, nego da uistinu nešto nije u redu.

Veliki broj fanova nadao se velikom povratku Conora McGregora nakon tri godine izbivanja iz kaveza, no, danas će biti razočarani jer je meč između McGregora i Chandlera službeno otkazan!

Jako puno ljudi pisalo je o tome proteklih dana, no, tračak nade postojao je jer vijest nije bila službena. Međutim, Ariel Helwani noćas je prenio vijest da je Dana White potvrdio ovu informaciju, a razlog otkazivanja je Conorova ozljeda netom prije one otkazane press konferencije u Dublinu.

UFC 303 priredba će se ipak održati, a Alex Pereira ponovno spašava stvar jer će on i Jiri Prochazka predvoditi istu, te će njegova titula u poluteškoj biti ulog. Borba između Jamahala Hilla i Carlosa Ulberga se također neće dogoditi jer je Hill otkazao nastup, a umjesto njega je uskočio Anthony Smith.

Helwani je naveo da će McGregor i Chandler dobiti novi datum, i to nešto kasnije ove godine. Za sada nije poznato kada će to biti, a informacijama se nadamo uskoro.

Bili fan Conora McGregora ili ne, vjerojatno ste bili uzbuđeni oko njegovog povratka u kavez nakon toliko dugo vremena. Nažalost, za sada tu borbu nećemo gledati, a nadamo se da problema neće biti jednom kada dobiju novi datum.

Linker
17. lipanj 2024 08:12