UFC

(VIDEO) Sean Strickland u žestokom okršaju s kanadskim novinarom: ‘Odj**i od mene, ti si infekcija!‘

Sean Strickland

 Screenshot/YouTube (MMA Junkie)
Sukob UFC-ovog prvaka i kanadskog novinara obilježio je današnju medijsku konferenciju

Sean Strickland poznat je kao borac koji se ne libi izraziti svoje mišljenje, čak i u ako bi njegove izjave i stavovi mogli proizvesti kontroverzne trenutke. Dokazao je to i na današnjoj medijskoj konferenciji uoči predstojeće UFC 297 priredbe (Toronto), u čijoj će glavnoj borbi večeri aktualni prvak srednje kategorije odmjeriti snage s Dricusom Du Plessisom. Strickland je, naime, ušao u verbalni obračun s jednim od prisutnih novinara, a o svemu što je tom prilikom izgovorio zasigurno će se pričati još dugo pričati.

Kanadski novinar, naime, od početka nije "sjeo" Stricklandu, osobito jer mu nije htio odgovoriti je li glasao za Justina Trudeaua, a situacija je kulminirala nakon što je isti taj novinar 32-godišnjem američkom borcu postavio pitanje povezano s njegovom izjavom u kojoj je ustvrdio da, ako bi, u slučaju da ima sina homoseksualca, to značilo da on kao muškarac nije uspio.

"Jesi li ti homoseksualac? Jesi li ti homoseksualac?", u više je navrata pitao Strickland pa dodao: "Što kad bi ti imao sina homoseksualca i znao da nećeš imati unuke?". "Ne bih imao nikakvih problema s tim", odgovorio je novinar, a onda je uslijedila nova replika UFC-ovog prvaka: "Ti si slab čovjek... Ti si dio je**nog problema, ti si izabrao Justina Trudeaua. Je**no si patetičan. Činjenica je da nemaš kičmu. Dok je Trudeau zatvorio tvoju je**nu zemlju i zaplijenio bankovne račune, ti mene pitaš takva glupa sranja. J**i se. Odj**i od mene, čovječe. Ti si je**na kukavica".

Novinar je nastavio dalje i u sljedećem pitanju spomenuo UFC-ov ugovor s Bud Lightom, prema kojem je Strickland bio kritičan jer je američki pivski brend podržavao LGBT zajednicu i u svojoj marketinškoj kampanji angažirao transrodnu influencericu Dylan Mulvaney.

"Prije deset godina biti trans je bilo što? Je**na mentalna bolest! A sada, odjednom, ljudi poput tebe tome su probili put u svijetu. Ti si infekcija. Ti si definicija slabosti. Sve što nije u redu sa svijetom je zbog takvih poput tebe. A najbolja stvar je što svijet to uopće ne prihvaća. Svijet ne prihvaća sranja koja ti vrtiš. Svijet govori: ‘Ne, postoje dva spola", odgovorio je Strickland pa zaključio: "Ne želim da moju djecu u školi uče o njihovim seksualnim preferencijama. Ovaj tip je neprijatelj".

Cijeli obračun između Stricklanda i kanadskog novinara možete pogledati OVDJE.

Linker
23. lipanj 2024 06:52