UFC

(VIDEO) Chimaev više nije bolestan? Pogledajte kako je pretukao ruskog influencera za manje od jedne minute

Khamzat Chimaev i Mikhail Litvin

 Instagram (mikhail Litvin)
Khamzat Chimaev navukao je kritike MMA fanova zbog egzibicije koju je odradio s ruskim influencerom i YouTuberom

UFC-ovi fanovi ostali su silno razočarani nakon što je Khamzat Chimaev otkazao svoj nastup na UFC on ABC 6 eventu koji se prošli mjesec održao u Saudijskoj Arabiji. Chimaev se trebao naći na najtežem ispitu u dosadašnjoj karijeri, jer Robert Whittaker čekao je ‘‘zapet kao puška‘‘ da pokuša razotkriti slabosti neporaženog Čečena.

Nažalost, Chimaev se navodno razbolio, borio se s ozbiljnim zdravstvenim problemima i nije se mogao pojaviti na priredbi u Saudijskoj Arabiji. Više puta tijekom zasad ne preduge karijere, Chimaev je imao zdravstvenih problema zbog kojih je otkazivao mečeve, a mnogi će se sjetiti kako se nakratko i umirovio zbog posljedica oboljenja koronavirusom.

Ikram Aliskerov na koncu je uskočio umjesto Chimaeva, a zasad nije poznato kakve je točno probleme imao Chimaev, kao što nije poznato ni kada možemo očekivati njegov povratak u kavez. Ipak, čini se kako je Chimaev ozdravio i to u mjeri da uđe u kavez i odradi meč, ako to uopće možemo nazvati na taj način.

Khamzata je izazvao ruski influencer i vlogger imena Mihkhail Litvin. Pokušavao je Litvin preživjeti jednu minutu s Khamzatom u kavezu, ali jako brzo našao se u ozbiljnim problemima i pretrpio je mnoštvo udaraca od strane Khamzata koji je nemilosrdno udarao iz gornje pozicije u parteru.

Čini se kako je Litvin imao više pokušaja, jer isječci pokazuju kako ga je Chimaev uspio završiti i tijekom borbe u stojci. Khamzatovi udarci u tijelo bili su previše za ovog YouTubera, a dojam je kako ga ‘‘Borz‘‘ nimalo nije štedio.

Treba ipak spomenuti kako neki navode da je ‘‘meč‘‘ između Chimaeva i Litvina snimljen prije nego se Khamzat razbolio, ali snimka je tek sada postala ‘‘viralna‘‘. No, kako god se okrene i što god bila istina po pitanju datuma ovog videa, Chimaev jako rijetko nastupa unutar UFC-ovog kaveza, a očito pronalazi vrijeme za ovakve egzibicije s YouTuberima/influencerima i to je nešto što ljuti njegove fanove.

Linker
15. kolovoz 2024 22:49