UFC

‘Ova borba ima velike šanse da se dogodi do kraja godine. Conor je spreman, ja sam spreman, potpišimo ugovor!‘

Conor McGregor i Michael Chandler

 Getty Images
Michael Chandler i Conor McGregor ciljaju na novi datum, obojica tvrde da su spremni za borbu krajem godine

Michael Chandler, unatoč svojim objavama na društvenim mrežama koje naslućuju suprotno, ostaje spreman za borbu s Conorom McGregorom u prosincu.

To bi se moglo činiti nepromišljenim s obzirom na to da je predsjednik UFC-a, Dana White, nedavno rekao medijima da se McGregor neće vratiti u oktogon ove godine.

Međutim, postoji mogućnost kako je to bila samo "dezinformacija" dok organizacija u tajnosti priprema borbu.

"U prosincu je veliki ‘pay-per-view‘ događaj, savršen za kraj godine s velikim spektaklom, Chandler protiv McGregora, to ima puno smisla", rekao je Chandler za TMZ Sports. "Dana, koliko god ga volimo, ponekad na press konferencijama kaže stvari koje su potpuno netočne, što je, naravno, dio njegovog posla.‘‘

‘‘Njegov posao je ponekad dati vam točne informacije", nastavio je. ‘‘Nekad je njegov posao i da daje dezinformacije. Dakle, kad kaže da se borba neće dogoditi ove godine, to možda znači da se upravo događa. Možete čitati između redaka, ali koliko ja znam, ova borba ima velike šanse da se dogodi do kraja godine. Conor je spreman, ja sam spreman, potpišimo ugovor."

McGregor je nedavno na X-u (Twitteru) rekao svojim pratiteljima da će biti spreman do prosinca.

36-godišnji McGregor nije se borio više od tri godine i ima samo jednu pobjedu otkako je 2016. godine osvojio naslov prvaka u lakoj kategoriji. S druge strane, 38-godišnji Chandler riskirao je mnogo kako bi dočekao ovu borbu s McGregorom, ali čini se da je izgubio dvije godine svoje karijere zbog borbe koja se možda nikada neće dogoditi.

Linker
15. kolovoz 2024 20:52