UFC

Sean O‘Malley: ‘Ako Conor izgubi sljedeći meč, ja preuzimam mjesto najveće zvijezde u UFC-u. Vrlo sam blizu‘

Sean O‘Malley

 Screenshot (youtube, Themaclife)
O‘Malley nije ni približna zvijezda za kakvu se predstavlja, a činjenica da sam ovo ponavlja u svakom intervjuu također nešto govori

Malo tko može se pohvaliti zvjezdanim statusom u MMA sportu kao što to može Conor McGregor. Voljeli ga ili ne, McGregor je nedvojbeno najveća zvijezda koju je UFC ikad imao, a kako trenutno stvari stoje, najveća je zvijezda koju će UFC ikada i imati, barem sudeći prema trenutnom stanju.

Borac koji svim silama pokušava biti poput McGreogra jest svakako Sean O‘Malley, a i UFC ga nastoji brendirati kao veliku zvijezdu. Koliko ozbiljno to O‘Malley shvaća, dokaz je jučerašnja izjava u kojoj je rekao da će prestići Conora po tom pitanju:

‘‘Vrlo sam blizu toga da postanem najveća zvijezda u UFC-u ikad. Mislim da Conor još ima jednu veliku borbu u sebi, a ako izgubi, to će mu biti ono šesti poraz zaredom. Njegova popularnost će eventualno odumrijeti. Možda i neće, možda to samo bude test kolika je on uistinu zvijezda. Pretpostavljam da, ukoliko izgubi, ja preuzimam prvo mjesto kada je to u pitanju‘‘, rekao je O‘Malley na media dayju.

‘‘Ja donosim borbe, borim se često. Conor je dobar na mikrofonu, akcent i riječi koje koristi, dobar je za mikrofonom. Što se tiče borbi, imao je nekoliko dobrih, ali ja imam tu konzistenciju. Ja se puno borim i ja to donosim‘‘, dodao je.

Iako i O‘Malley i UFC žele da je ovo istina, to jednostavno nije tako. O‘Malley nije ni približna zvijezda za kakvu se predstavlja, a činjenica da sam ovo ponavlja u svakom intervjuu također nešto govori. Kako god, legitiman je prvak i ima dobre borbe, no takav zvjezdani status ipak nema.

Linker
12. rujan 2024 14:47