UFC

Michael Page već planira novi nastup nakon Garryja: ‘On je trenutno rangiran kao broj jedan, idemo ga pobijediti‘

MVP

 PX IMAGES/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA
Pogledajte zanimljiv intervju iz mitskih London Shootfightersa u kojem je MVP otkrio svoje ambiciozne namjere

Iako je trenutno fokusiran na Iana Garryja uoči njihovog okršaja na UFC 303, Michael "Venom" Page već ima ime na umu ako izađe kao pobjednik.

Page je ostavio dobar dojam u svom debiju u oktogonu prošlog ožujka u Miamiju, demonstrirajući svoj jedinstveni i upečatljivi karataški stil udaranja na putu do uvjerljive pobjede protiv vječnog "gatekeepera" Kevina Hollanda na UFC-u 299.

Nakon više od desetljeća natjecanja na Bellatorovoj sceni, "MVP" sada se fokusira na osvajanje pojasa u velter kategoriji pod UFC-ovom ingerencijom. Sljedeći korak na njegovom putu prema vrhu dolazi 29. lipnja. Na UFC 303 priredbi povodom International Fight Weeka, borac iz Londona ima veliku priliku za uspon na ljestvici protiv šestorangiranog Garryja.

Page je dugo izražavao svoju želju za brzim usponom prema britanskom okršaju s prvakom Leonom Edwardsom. On očekuje ako obojica ostvare pobjede, da ta borba ima šanse u svojoj realizaciji. U nedavnom intervjuu s Chamatkarom Sandhuom, Page je razmatrao svoj drugi nastup na najvećoj sceni mješovitih borilačkih vještina za nekoliko tjedana.

Nakon što je izrazio povjerenje u svoje šanse da naruši Garryjev trenutno savršeni rekord, "Venom" je iznio svoju namjeru da ove godine ugura još jednu borbu prije nego što po njegovim očekivanjima dobije priliku za napad na pojas na domaćem terenu u prvom kvartalu 2025.

Kada je riječ o njegovoj trećoj borbi 2024. godine, Page zamišlja okršaj s bivšim prvakom i jednim od najboljih svih vremena. "Ako želim vratiti borbu u UK, vjerojatno će biti još jedna borba. Obično imaju priredbu u ožujku ili tako nešto" rekao je Page. "Dakle, ako mogu dobiti još jednu borbu do kraja godine, to bi bilo savršeno; savršen način za zaključiti godinu."

"Završiti Iana, možda zatražiti Usmana, znaš? Dobiti veliku borbu sljedeću. On je rangiran kao broj jedan," nastavio je Page. "Kao što sam rekao, nema smisla gubiti vrijeme. Skočimo gore. Idemo. Usman, ako je spreman, idemo. Pobijediti ga, i onda nema rasprave nakon toga. To je kao, ne, zaslužujem pojas."

Linker
23. lipanj 2024 08:45