UFC

Diego Lopes želi se boriti na UFC-ovoj priredbi u Sphereu, prozvao dva top imena iz perolake kategorije!

Diego Lopes

 William Volcov/Shutterstock Editorial/Profimedia
UFC će vjerojatno ispuniti želju Lopesu ukoliko za to bude mogućnosti, naravno, kada je u pitanju meč protiv Ortege

Vjerojatno vam je jako dobro poznata priča oko Diega Lopesa i Dana Igea protekle subote na UFC 303 priredbi. Svega tri sata prije priredbe, Ige je prihvatio meč i tako zamijenio Briana Ortegu koji se razbolio, no Lopes je u meču ipak bio bolji te je slavio jednoglasnom odlukom sudaca.

Lopes je definitivno borac kojeg čeka svijetla budućnost u perolakoj kategoriji, a UFC je također toga itekako svjestan. Lopes je izrazio nastup na UFC-ovoj priredbi u famoznom Sphereu u devetom mjesecu ove godine, a odmah je na umu imao i dva potencijalna protivnika:

‘‘Ja bih se uistinu volio boriti na toj priredbi u Sphereu. Kada razmislite o tome, to je toliko poseban dan, meksički Dan neovisnosti. Ja živim u Meksiku, mislim da bi to bila fenomenalna borba. Kada bi jednostavno UFC tada ponovno zakazao borbu protiv Ortege, to bi bilo fenomenalno‘‘, rekao je Lopes za TNT Sports.

‘‘Ako to ne bi bilo moguće, volio bih borbu protiv Alexandera Volkanovskog. Mislim da bi to također bila odlična borba. Mislim da sada trebamo sjesti s UFC-om i vidjeti kakve točno planove imaju, ali mislim da bih se ja u svojoj sljedećoj borbi trebao boriti protiv nekog iz top pet u kategoriji.‘‘

UFC će vjerojatno ispuniti želju Lopesu ukoliko za to bude mogućnosti, naravno, kada je u pitanju meč protiv Ortege. Volkanovskog će teško dobiti jer on čeka revanš s prvakom Topurijom, no u perolakoj kategoriji ima jako puno odličnih mečeva za Lopesa. Koga će mu na kraju dati, vidjet ćemo u nekom skorijem vremenu.

Linker
01. srpanj 2024 18:24