UFC

Dana White: ‘Da su suci meč između ‘MVP-a‘ i Garryja bodovali kao neriješeno, to bi bilo isto kao što sam ga bodovao i ja‘

Ian Machado Garry vs. Michael Page

 Ian Maule/Getty images/Profimedia
Ukoliko želi napasti titulu, Garry će u sljedećem meču morati pobijediti nekog top velteraša, i to na što atraktivniji način

Bez obzira što je uspio doći do pobjede proteklog vikenda na UFC 303 priredbi i ostati neporažen, rijetki su oduševljeni blijedom izvedbom Iana Machada Garryja. Ranije danas je Colby Covington rekao da je to prava slika toga kakav je Garry uistinu borac, a oduševljen nije niti UFC-ov predsjednik.

Velike nade UFC polaže u 26-godišnjeg Garryja, no, treba priznati da mu trebaju puno bolje izvedbe od one kakvu je imao neki dan protiv Michaela ‘‘Venoma‘‘ Pagea. Jučer je Dana White na press konferenciji rekao kako smatra da u tom meču nije trebalo biti pobjednika:

‘‘Sean Shelby i Mick Maynard su mislili da će se borba odigrati točno onako kako se i odigrala, razgovarali smo o tome prije nego što smo ih uparili. Da su suci nakon te borbe rekli da je neriješeno, to je upravo onako kako sam i ja vidio ovu borbu. Ian je pobijedio prvu rundu, ‘MVP‘ drugu, a treća je bila 50-50‘‘, rekao je Dana na press konferenciji.

‘‘Tu borbu sam ja bodovao kao neriješeno. Bilo mi je ludo to što je ‘MVP‘ imao dominantne pozicije koje je napuštao. Mogao je samo u njima ostati te bi pobijedio treću rundu. Međutim, on se ustao i dao mu dominantnu poziciju‘‘, dodao je.

Ukoliko želi napasti titulu, Garry će u sljedećem meču morati pobijediti nekog top velteraša, i to na što atraktivniji način. Morat će ispraviti ovu sliku o sebi koju je stvorio ovim nastupom, a to će najbolje učiniti dobrom pobjedom nad velikim imenom iz samog vrha kategorije.

Linker
03. srpanj 2024 11:35