UFC

Colby komentirao Garryjev subotnji nastup protiv Pagea: ‘To nam je svima pokazalo kolika je on pi**a‘

Ian Machado Garry vs. Michael Page 

 William Volcov/Zuma Press/Profimedia
Dana White je također na press konferenciji nakon borbe rekao da nitko u njoj nije trebao pobijediti, tako da ni on nije oduševljen nastupom mlade zvijezde

Uspio je Ian Garry protekloga vikenda na UFC 303 priredbi doći do nove pobjede i zadržati svoj neporaženi status, međutim, do pobjede nije došao lako. Michael ‘‘Venom‘‘ Page priuštio mu je prave nevolje u borbi na nogama, tako da je mladog Irca natjerao da se služi hrvanjem.

Rijetki su ostali impresionirani njegovim nastupom, a jedan od onih koji je jedva dočekao nešto bljeđu izvedbu Garryja jest svakako Colby Covington. Colba tvrdi da je ova izvedba svima samo dokazala kakav je ustvari borac Ian Garry:

‘‘Ja sam mislio da je on zvijezda. Mislio sam da je Ian Garry veliko ime. Sunaslovna borba večeri te priredbe se raspala šest ili sedam puta. Na kraju se u njoj borio tip koji nije ni bio originalno na ‘cardu‘. Zašto Garryja nisu gurnuli da bude sunaslovna borba? Mislim da to samo pokazuje što UFC misli o tom tipu. Ovaj nastup je svima pokazao kolika je on pi**a‘‘, rekao je Colby za Submission Radio.

‘‘Svatko može doći do 15-0 boreći se s pi**ama. Čak je i Dana White rekao što misli o tom nastupu. Po njemu je to bila izjednačena borba. Rekao je da tu nije trebalo biti pobjednika. Meni je tu žao fanova, pokradeni su na otvaranju PPV ‘carda‘. Izgubio je tu borbu‘‘, dodao je.

Dana White je također na press konferenciji nakon borbe rekao da nitko u njoj nije trebao pobijediti, tako da ni on nije oduševljen nastupom mlade zvijezde. No, s obzirom da se radi o mladom borcu, vremena sigurno ima, no istina je da mora pružati bolje nastupe u budućnosti.

Linker
01. srpanj 2024 16:44