UFC

(VIDEO) Jamahal Hill poslao je oštru poruku Alexu Pereiri: ‘Ako izgubiš, čekam te. Samo ti i ja‘

Alex Pereira (C) vs Jamahal Hill - UFC 300

 MIKAEL ONA/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA
BIvši prvak očito ima velike traume od svoje borbe na UFC-u 300 u kojoj je ‘hladno‘ nokautiran

Prioriteti Jamahala Hilla trenutno su oporavak od ozljede koja ga je spriječila da se bori na UFC-u 303 i zatim učiniti sve što je moguće kako bi dobio revanš protiv Alexa Pereire.

Prije subotnjeg događaja, gdje se Hill trebao suočiti se s Carlosom Ulbergom prije nego što ga je ozljeda koljena izbacila iz borbe, bivši UFC-ov prvak u poluteškoj kategoriji objavio je dugačak video kao odgovor na analizu Demetriousa Johnsona o njegovom porazu od Pereire na UFC-u 300. Hill je također ponudio svoje uvide iz različitih kutova borbe kako bi objasnio zašto vjeruje da je zapravo radio sve ispravno sve dok ga Pereira nije pogodio udarcem koji ga je srušio i izbacio iz borbe nakon samo nekoliko minuta.

Hill je obećao da će to biti posljednji put da se osvrće na tu borbu.

"Doslovno ovo govorim samo da kažem što se dogodilo" rekao je Hill na svom YouTube kanalu. "Da iz svoje perspektive objasnim što se dogodilo i što je to. Činjenica da neki kažu, ‘Oh, ne može prihvatiti poraz, treba mu utjeha‘. Najteža stvar koju sam ikad morao progutati u ovoj igri bila je kad sam izgubio od Paula Craiga. Kada sam bio zaključan u submissionu i nisam mogao koristiti svoju ruku, pomislio sam, ‘Oh sranje, izgubit ću.‘ Doslovno se sjećam tog osjećaja. To je bila vrlo, vrlo teška stvar za mene. Izašao sam te večeri i zabavljao se s tim čovjekom. Uživao sam u životu nakon toga s tom osobom."

"Prihvatiti poraz za mene nije problem. Samo govorim što se dogodilo."

Velik dio analize fokusirao se na završnu sekvencu. Hill je zadao udarac koji je okrznuo Pereiru nisko, što je izazvalo suca Herba Deana da zakorači naprijed kako bi potencijalno prekinuo borbu zbog prekršaja, ali Brazilac ga je odbio."

Trenutak kasnije, Pereira je povezao udarac koji je Hilla srušio te je to bio odlučujući trenutak.

"Nisam ljut na njega što je borbeni konkurent" rekao je Hill o Pereiri. "S obzirom na to, loše je biti na toj strani događaja, ali učinio je što je morao. Povećao je svoj brend. Zadržao je pojas tamo gdje jest i sve te stvari. Svaka mu čast."

Što se tiče budućnosti, Hillu je prvo i najvažnije da se ponovno ozdravi, ali pomno prati glavnu borbu na UFC-u 303 kada se Pereira ponovno suočava s bivšim prvakom Jirijem Prochazkom.

Pereira je nokautirao Prochazku u njihovom prvom susretu 2023. godine. Sada Pereira traži da to ponovi nakon što su borci u poluteškoj kategoriji prihvatili borbu na "short noticeu" kako bi popunili glavni događaj nakon što je Conor McGregor povukao iz borbe protiv Michaela Chandlera.

Hill ne mari previše tko pobjeđuje ili gubi, niti za naslov, ali obećava da ima nedovršene poslove s Pereirijom.

"Sretno ti u borbi, u ovom revanšu s Jirijem," rekao je Hill obraćajući se Pereiri izravno. "Jer ako izgubiš, nije me briga ako mi ponude borbu za naslov - tu samo ti i ja. Pobijediš, idem razvaliti sljedećeg tipa i vidimo se uskoro. Izgubiš? Vidimo se vrlo brzo."

Još uvijek nema informacija koliko dugo će Hill biti izvan oktogona zbog svojih ozljeda.

Linker
28. lipanj 2024 09:29