UFC

Ben Askren sumnja u povratak McGregora: ‘Mislim da se Conor neće boriti protiv Chandlera‘

MCGREGOR FOREVER, Conor McGregor, aired May 17, 2023.,Image: 778813973, License: Rights-managed, Restrictions: Please credit ©Netflix/Courtesy Everett Collection, Model Release: no, Credit line: Netflix/Everett/Profimedia

 NETFLIX/EVERETT/PROFIMEDIA Netflix/everett/profimedia
Umirovljeni velteraš ne vjeruje u Conorove planove oko povratka u kavez

Povratak Conora McGregora jedan je od najiščekivanijih događa ove godine u svijetu MMA-a, ali još uvijek ništa nije sigurno i službeno. McGregor bi se trebao boriti protiv Michaela Chandlera, ali UFC još nije objavio datum i lokaciju tog meča.

Neki se pribojavaju da će sve ostati na najavama, odnosno da meč nikada neće postati služben. McGregor je izvan kaveza gotovo dvije godine, a dugo je izbivao i izvan USADA-inog antidopinškog testiranja. Osim teške ozljede i izbivanja iz USADA-inog protokola, zabrinjavajuće je i McGregorovo mentalno stanje.

Irac djeluje pomalo ‘‘izgubljeno‘‘, odnosno dojam je da nesportski život uzima svoj danak. Ovaj tjedan objavljena je prva epizoda ‘‘The Ultimate Fightera‘‘ u kojem McGregor vodi jedan od dva suprotstavljena tima, a mnogi fanovi slažu se da Conor ne izgleda najbolje i upitno je u kakvim bi se uopće stanju vratio u kavez.

Unatoč svemu tome, McGregor najavljuje epski povratak, a nedavno je u razgovoru s Megan Olivi otkrio kako se planira boriti tri do četiri puta godišnje. Irac planira biti što aktivniji, ali umirovljeni Ben Askren apsolutno ne vjeruje u Conorov plan.

‘‘Slušajte, mislim da se Conor McGregor više nikada neće boriti redovno. Upravo sam vidio kako je rekao da se planira boriti tri ili četiri puta sljedeće godine. To se neće dogoditi. Dajte, molim vas. Odradio je četiri meča u posljednjih šest godina. Zašto bi se on borio tri ili četiri puta godišnje? Nisam čak uvjeren da će s boriti protiv Michaela Chandlera. Conor živi u svojim zabludama, smatra da i dalje pripada vrhu te se vidi kako opet osvaja pojas.‘‘, započeo je Askren u ‘‘Funky & The Champ‘‘ YouTube emisiji koju vodi s Danielom Cormierom.

U nastavku svog osvrta, Askren se dotaknuo Conorovih šansi u meču protiv Michaela Chandlera. Ukoliko ipak dođe do meča, Askren ne otpisuje Conora u potpunosti.

‘‘Volim Michaela Chandlera, bio je moj timski kolega na fakultetu, ali svaka Chandlerova borba doslovno je kao bacanje novčića. Postoji šansa da Chandler ubije ovog tipa (McGregora). Možda jednostavno eksplodira i sruši Conora. Ali uvijek postoji i šansa da će Chandler pokušati neke lude stvari i mogao bi završiti nokautiran. McGregor snažno udara. Želim da Michael pobijedi, ali meč može otići na obje strane. Porazi li Conor Chandlera, moguće je da će ga gurnuti u meč za titulu. Tko zna?‘‘, zaključio je Ben.

Koliko god upitan bio Conorov povratak, mi ćemo se i dalje nadati da će se najveća MMA zvijezda ipak vratiti u kavez. To je zapravo i jedini način da saznamo koliko još može pružiti i pripada li vrhu lake kategorije.

Linker
16. lipanj 2024 04:29