UFC

Alexa Grasso uzvratila ‘ulizujućim‘ odgovorom na pitanje smeta li joj što ne predvodi subotnji UFC 306

Alexa Grasso

 Amy Kaplan/icon Sportswire/newscom/profimedia
UFC-ova prvakinja rekla je kako je impresionirana ‘nevjerojatnim‘ grafikama i dekoracijama u čast njene domovine

UFC 306 priredba je u čast proslave meksičke neovisnosti, a predsjednik UFC-a Dana White nazvao ju je "ljubavnim pismom Meksiku". Cijelo brendiranje događaja temelji se na meksičkoj kulturi. Ipak, unatoč velikoj promociji, priredba ne uključuje meksičkog borca kao glavnu borbu večeri.

Ove subote, UFC će održati svoju 306. pay-per-view priredbu u Sphere Areni u Las Vegasu, s borbom za titulu bantam kategorije između Seana O‘Malleya i Meraba Dvalishvilija kao glavnom borbom večeri.

Ni O‘Malley, rođen u SAD-u, niti Dvalishvili, koji dolazi iz Gruzije, nemaju apsolutno nikakve veze s Meksikom. Ipak, oni su stavljeni ispred Alexe Grasso, koja brani svoju titulu u muha kategoriji u trilogijskoj borbi protiv Valentine Shevchenko u sunaslovnoj borbi večeri. Grasso i Shevchenko bile su glavne zvijezde prve Noche UFC priredbe prošlog rujna, koja se održala kao Fight Night događaj u T-Mobile Areni.

Dok su neki izrazili nezadovoljstvo zbog Alexine pozicije na UFC 306 priredbi, borkinja iz Guadalajare nije bila među njima.

"Ne, ne, nimalo", rekla je Grasso za MMA Junkie na španjolskom jeziku, kada su je upitali je li joj smetalo što nije glavna borba Noche UFC priredbe. "To je posljednja stvar do koje mi je stalo. Priredba je nevjerojatna, kao što sam ti već rekla."

"UFC ne radi stvari bez razloga. Točno znaju što rade i gdje postaviti koju borbu. Istina je da mi to uopće nije važno. Bit će to sjajna priredba."

Grasso (16-3-1) trenutno je jedina meksička UFC prvakinja. Također, prva je Meksikanka koja je osvojila UFC pojas. Za Grasso, vidjeti UFC kako organizira događaj u čast njezine kulture, nešto je na što je izuzetno ponosna.

"Bit će jako lijepo i posebno", izjavila je Grasso. "Posjetila sam Sphere i vidjela sve meksičke grafike i dekoracije. Promocija je zaista impresivna s obzirom na sve što rade. Kao što si spomenuo, niti jedna druga zemlja nije imala ovakvu priliku. To samo pokazuje koliko su meksički borci postigli."

Linker
12. rujan 2024 15:40