Regija

‘Čujem kako padaju u more. Otrijeznio sam se brzinom svjetlosti, skočio iz kreveta i sprintao u boksericama‘

Goran Reljić

 Screenshot/YouTube (MMA Institut)
Goran Reljić prisjetio se nevjerojatnog događaja koji datira iz studenog 2008. godine

Pored vrhunskih izvedbi i "ratova" koje je pružao tijekom svoje impresivne borilačke karijere, dobar dio javnosti Gorana Reljića povezuje i s događajem iz studenog 2008. godine, kada je "Ghost" pravovremenom reakcijom, u maniri istinskog junaka, kod Zadra skočio u hladno more i spasio dvojicu mladića iz sletjelog automobila. Legendarni hrvatski borac prisjetio se tog događaja tijekom gostovanja u posljednjoj epizodi MMA Instituta.

"Dolazim doma, pijan majka-zemlja, tada sam još uvijek pio alkohol. Jedva skinem odjeću sa sebe, legnem, sjećam se kao da je bilo jučer, pogledam na sat, a na satu je tri sata i dvije minute. Zatvorim oči i možda deset sekundi nakon toga čujem da se automobil približava velikom brzinom. Auti su na tom mjestu i prije padali u more, a pošto sam dugo tamo živio, otprilike već znam hoće li uspjeti zakočiti ili neće. Kad sam čuo zvuk motora, rekoh ovaj leti jedan kroz jedan. Naćulim uši, čujem kočnice i ‘pljas‘ - upada u more", ispričao je 40-godišnji Zadranin pa nastavio:

"Otrijeznio sam se brzinom svjetlosti. Skok iz kreveta i u boksericama sprint u more. Uspio sam ih izvući obojicu. Automobil je bio Opel Tigra, i okrenuo se naopako, kotači su mu virili iznad površine, a kabina je bila potopljena. Oni bi se bili utopili 100%, sami su mi to rekli. Dubila je bila, recimo, do moje brade i automobil je trebalo malo podići da se izjednači tlak, a oni su iznutra od panike otvarali i slomili kvaku, te nisu mogli otvoriti vrata. Uspio sam izjednačiti tlakove i izvući ih van".

Linker
04. travanj 2024 19:35