Regija

(VIDEO) Delija i Moldavsky posljednji se put sučelili uoči okršaja: Ante pogledom ‘strijeljao‘ opasnog Rusa

Ante Delija i Valentin Moldavsky

 Screenshot/YouTube (PFL)
Izravan prijenos glavnog dijela priredbe možete pratiti na Areni Sport 2 s početkom u 3 sata iza ponoći

Domaća i regionalna borilačka publika sitno broji do povratka Ante Delije u oktogon. Najbolji hrvatski MMA teškaš u noći s četvrtka na petak u San Antoniju (Texas, Sjedinjene Američke Države) započinje novu PFL sezonu, a s druge strane čeka ga čeka bivši privremeni Bellatorov prvak Valentin Moldavsky.

Dubrovački borac osvojio je turnir 2022. godine, dok su mu prošlu obilježile ozljede, te je samo jednom ušao u PFL-ov oktogon, pobijedivši u lipnju Mauricea Greenea jednoglasnom sudačkom odlukom, što mu je ujedno bila i peta uzastopna pobjeda.

"Walking trouble" ove godine ponovno želi osvojiti turnir, a pohod na novih milijun dolara započet će borbom protiv Moldavskog, učenika velikog Fedora Emelianenka. Rus iz Belgoroda je također zadnju borbu imao početkom kolovoza kada je, na Bellator 298 priredbi, pobijedio Stevea Mowryja jednoglasnom sudačkom odlukom.Na vaganju odrađenom u srijedu, Deliji je vaga pokazala 110.6 kilograma, dok je Moldavsky težio tri kilograma manje. Nedugo nakon toga uslijedilo je i posljednje sučeljavanje dvojice teškaša, a kako je to izgledalo pogledajte u nastavku.

Sve je, dakle, spremno za veliki spektakl u Boeing Centru, a izravan prijenos priredbe možete gledati na Areni Sport 2 s početkom u 3 sata iza ponoći.

Linker
22. travanj 2024 11:57