Regija

Ante Delija pohvalio UFC-ovog teškaša: ‘Strašno je jak, impresioniran sam njegovom fizičkom snagom‘

Ante Delija

 Screenshot/YouTube (MMA Junkie)
Najbolji hrvatski MMA teškaš imao je samo riječi hvale za Toma Aspinalla

U noći s četvrtka na petak Ante Delija u San Antoniju (Texas, Sjedinjene Američke Države) započinje novu PFL sezonu, a u oktogonu Boeing Centra dočekat će ga bivši privremeni Bellatorov prvak Valentin Moldavsky. Vaganje je odrađeno, kao i posljednje sučeljavanje, a između te dvije obveze najbolji hrvatski MMA teškaš okupljenim je novinarima govorio o iskustvima koja nosi iz zajedničkih treninga s UFC-ovim privremenim "heavyweight" prvakom Tomom Aspinallom.

"Trenirao sam s Aspinallom prije svog trening kampa. Strašno je jak, bio sam impresioniran njegovom fizičkom snagom, a također je tehnički vrlo potkovan. Otac ga trenira od djetinjstva i s tehničke je strane stvarno odličan, zasluženo je sada tamo gdje jest", rekao je 33-godišnji Dubrovčanin na medijskoj konferenciji uoči PFL 1 2024 priredbe.

Prokomentirao je "Walking Trouble" i kadrovsku situaciju nastalu spajanjem PFL-a i Bellatora, a koja je dodatno proširila teškaški roster i ponudila nove opcije za našeg borca.

"Naravno da se veselim novim licima. U svom sam ‘primeu‘, želim se boriti s najboljima i mislim da je ovo idealan trenutak da se borim s njima, tako da mogu očekivati ‘vatromet‘ od mene", zaključio je Delija.

Linker
10. travanj 2024 08:51