Ostalo

Conor McGregor proširuje svoju karijeru na Hollywood: Dobio je ulogu u ‘remakeu‘ kultnog klasika

Conor McGregor

 BACKGRID/Backgrid UK/Profimedia
Najveća svjetska MMA zvijezda odradit će svoj debi u glumačkim vodama

Nakon nedavnih vijesti o Danielu Cormieru i Usmanu koji će se okušati u filmskim vodama, sada dolaze vijesti kako će se i najveća MMA zvijezda oprobati na tom polju.

Prema portalu Deadline, Conor McGregor odradit će svoju prvu glumačku ulogu, a usput će surađivati i s Jakeom Gyllenhaalom koji će biti glavna zvijezda filma. Radi se o ‘‘remakeu‘‘ klasika ‘‘Road House‘‘.

‘‘Road House‘‘ film je iz 1989 godine, a glavnu ulogu tada je odigrao Patrick Swayze. Gyllenhaal će kao što je navedeno biti glavno lice ‘‘remakea‘‘, a Conor će dobiti neku od sporednih ulogu.

Zanimljivo je kako se ‘‘remake‘‘ ovog filma priprema već nekoliko godina, a Ronda Rousey prije gotovo sedam godina dobila je ulogu. Kako je vrijeme odmicalo, snimanje ‘‘remakea‘‘ negdje je zapelo, a Rousey je očito odustala ili izgubila svoju rolu u tom filmu.

Ronda je trebala odglumiti žensku verziju lika kojeg je Patrick Swayz e odglumio u originalnom filmu, ali možda bi tako velika uloga i odgovornost bila previše za Rondu Rousey.

Film je sada preuzeo Amazon Prime Video u svoje ruke, a glasnogovornica Conora McGregora, Karen Kessler, obratila se MMA Junkieju u vezi Conorova filmskog debija.

‘‘Conor McGregor jako je uzbuđen jer će proširiti svoju karijeru na Hollywood i pridružit će se Jakeu Gyllenhaalu u oživljavanju ‘Road Housea‘, voljenog klasika. Iako borilačka karijera ostaje njegov glavni fokus, ovo je početak nove uspješne avanture u McGregorovom carstvu. On je jako uzbuđen zbog početka snimanja.‘‘

Što se samog filma tiče, Jake Gyllenhaal odigrat će ulogu muškarca koji je bivši UFC-ov borac, a nakon toga prihvatio je posao izbacivaća u putnoj kući, ali uskoro otkriva kako nije sve idealno kao što se činilo. ‘‘Remake‘‘ će se navodno snimati u Dominikanskoj Republici.

Iako glasnogovornica tvrdi drukčije, očito je kako McGregorov glavni fokus trenutno ipak nije MMA, jer Conor se bavi mnogim stvarima. Njegov oporavak od ozljede traje sada već dulje od godinu dana, a povratak u kavez se ne nazire.

Linker
17. travanj 2024 00:06