Ostalo

Kamaru Usman dobio veliku čast: Glumit će u poznatom Marvelovom filmu!

Kamaru Usman

 Carmen Mandato/Getty images/Profimedia
UFC-ov prvak velter kategorije ove jeseni imat će svoj glumački debi

MMA borci u glumačkim vodama nije nešto što tek počinjemo viđati. Dugi niz godina pojavljuju se raznorazni primjeri, a svakako je najpoznatija Gina Carano koja se u potpunosti posvetila glumi te je napustila sport.

Tu su i Valentina Shevchenko, Michael Bisping, Ronda Rousey, ‘‘Rampage‘‘ Jackson i brojni drugi primjeri. Nedavno je otkriveno kako će i Daniel Cormier imati svoju ulogu u seriji koja će se snimati po uzoru na poznati film Warrior.

Upravo Cormier otkrio je kako će još jedan borac zakoračiti u glumačke vode. Naime, tijekom ‘‘showa‘‘ koji je UFC emitirao za svoju UFC 277 priredbu, Cormier je podijelio dobre vijesti koje se tiču Kamarua Usmana.

UFC-ov prvak velter kategorije dobit će ulogu u nadolazećem nastavku poznatog Marvelovog filma ‘‘Black Panther‘‘. Nastavak naziva ‘‘Black Panther: Wakanda Forever‘‘ trebao bi izaći ove godine, točnije 11. studenog (11. mjesec). Za pretpostaviti je kako je Usman svoje dužnosti već odradio, a trenutno nije poznato koja će biti njegova uloga u tom filmu.

Inače, radi se o filmu čiji je zaštitni znak Chadwick Boseman. Nažalost, Boseman je 2020. godine preminuo od posljedica raka debelog crijeva, a novim nastavkom odat će se počast njegovoj ostavštini.

Proteklog vikenda pušten je prvi trailer ovog filma, a glumačka postava imala je emotivan trenutak na pozornici nakon puštanja trailera. Redatelj Ryan Coogler publici se obratio riječima:

‘‘Chad više nije fizički s nama, ali njegov duh, njegova strast, njegova genijalnost, ponos, kultura i utjecaj koji je ostavio na filmsku industriju, vječno će biti prisutni. Našu ljubav prema Chadwicka uložili smo u ovaj film‘‘

Velika je ovo čast za Kamarua Usmana u svakom slučaju, ali prije službenog izlaska filma preostaje mu obrana titule prvaka u velter kategoriji. 20. kolovoza borit će se protiv Leona Edwardsa, a britanski borac dat će sve od sebe da Usman svoj glumački debi ne pogleda kao prvak UFC-ove velter kategorije.

Linker
17. travanj 2024 23:57