K1 i Boks

(VIDEO) Meč dana: Fantastični Jalolov još jednom oduševio i ušao u finale SP-a

Babanin vs. Jalolov
 screenshot/AIBA
Uzbekistanski boksač superteške kategorije, Bakhodir Jalolov, najljepša je priča Svjetskog prvenstva koja se trenutno održava u Jekaterinburgu. Najbolja prezentacija njegovog boksa viđena je u polufinalnom meču koji je jučer odradio protiv Maksima Babanima iz Rusije. Pogledajte cijeli meč u kojom je Jalolov u potpunosti dominirao nad domaćim boksačem.

Nakon što je u četvrtfinalu oduševio nokautom protiv mladog Amerikanca Richarda Torreza, Uzbekistanac Jalolov jednako sjajan meč odradio je u polufinalu. Tamo mu se suprotstavio domaći boksač Maksim Babanin, koji se u polufinalu našao "za zelenim stolom". Jalolov je u meč ušao kao favorit, ali nitko nije očekivao dominaciju od prve sekunde meča. Ono što je Jalolov izveo može se nazvati pravom umjetnošću boksa i ne treba čuditi što se AIBA odlučila isti podijeliti na svom Youtube portalu. Mi smo ga tako podijelili na dnu ovog članka.

Pobjeda je bila i više nego uvjerljiva, a Jalolova sad u finalu čeka jednako impresivni prvi nositelj Kamshybek Kunkabayev iz Kazahstana. Njegov boks nije bio toliko lijep kao ovaj koji je prezentirao Uzbekistanac, no nema nikakve sumnje kako nas danas čeka uzbudljivo finale. Za njega se najbolje možete pripremiti tako što ćete pogledati ovaj meč na dnu članka. Jalolov je inače već ušao i u profesionalne vode, a slavio je u svih šest do sada održanih mečeva.

Što se tiče finalnih mečeva, možete ih pratiti od 16 sati na OVOM linku, a raspored je takav da će se u ring ulaziti od najnižih kategorija prema onim višima.

Linker
29. lipanj 2024 14:32