K1 i Boks

Dana White prognozirao meč Woodleyja i Jakea Paula: ‘Trebao bi ga nokautirati‘

 ALEX MENENDEZ/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA
Predsjednik UFC-a iznio je svoje mišljenje o borbi koja nas čeka krajem kolovoza

U svom prvom borilačkom nastupu nakon dugačke i nekoć vrlo uspješne UFC karijere, Tyron Woodley za protivnika će imati popularnog YouTubera Jakea Paula. Bivši UFC-ov prvak i 24-godišnjak koji je posljednjih mjeseci jedna od glavnih tema u borilačkom sportu susret će se 28. kolovoza i odraditi meč po boksačkim pravilima.

Njihov dvoboj sada je prokomentirao i Dana White. Iako smatra da Woodley više nije borac koji je nekoć sijao strah, predsjednik UFC-a i dalje ga vidi kao favorita u ovom susretu.

"On i dalje ima snažne udarce. Očito je da je tijekom karijere dosta njih poslao na spavanje, ali on više ne izgleda kao Tyron Woodley koji je radio takve stvari. Pa on nije pobijedio u borbi već tri godine, a uskoro će i biti 40-godišnjak. No priznat ću, barem se Jake Paul sada bori s nekime tko može udarati", izjavio je White u Real Quick With Mike Swick podcastu.

Prema mišljenju kladionica, Tyron u ovaj meč ulazi kao underdog i to Whitea nimalo ne iznenađuje.

"To vam je zbog njegovih godina (39) i činjenice da nije slavio već tri godine."

No unatoč svemu, Dana i dalje daje prednost svom nekadašnjeg prvaku.

"Recite mi kada je Woodley posljednji put izgledao kao Woodley? Ali svejedno moram prognozirati njegovu pobjedu nokautom. Gledajte, Woodley bi ga trebao nokautirati, ali, opet, taj lik o kojem pričate, koji je bio prvak, više nije isti kako prije četiri godine", zaključio je White.

A koja je vaša prognoza?

Linker
30. lipanj 2024 04:11