UFC

VIDEO: Kandidat za UFC nokaut godine! Pogledajte ‘‘Hulkov‘‘ udarac laktom iz okreta!

Brunno Ferreira

 Leandro Bernardes/Zuma Press/Profimedia
Čak dva ‘spinning elbow‘ udarca je uspješno uputio Brunno Ferreira, a onaj drugi je bio presudan

Brunno ‘‘Hulk‘‘ Ferreira poznat je po svom nokaut potencijalu, a tu je snagu sinoć i maestralno demonstrirao pobijedivši Dustina Stoltfzusa u borbi koja je bila na glavnom dijelu priredbe UFC Fight Night Louisville.

Ferreira i Stoltzfus imali su divlju završnicu borbe izmjenjujući žestoke udarce. Ipak, s manje od 15 sekundi do zvona koje označava kraj prve runde, Ferreira je prizemljio svog protivnika pomoću snažnog lakta iz okreta (spinning elbow udarac). Iako se Stoltzfus uspio vratiti na noge, nije bio u stanju nastaviti i sudac ga je vjerojatno spasio od potpunog nokauta.

Brazilski "Hulk" sada ima omjer 3-1 u UFC-u otkako je 2022. godine zaradio ugovor nakon što je za 95 sekundi nokautirao protivnika u showu ‘Dana White‘s Contender Series‘. Ferreirine borbe rijetko su prelazile prvu rundu, čak i u njegovom jedinom profesionalnom porazu.

U svim UFC pobjedama - protiv Stoltfzusa, Phila Hawesa i Gregoryja Rodriguesa - Ferreira je slavio nokautom u posljednjoj minuti prve runde.

Niže su neke od reakcija boraca na Ferreirinu sinoćnju izvedbu.

Ovaj ‘spinning elbow‘ nokaut svakako će ući u kandidaturu za UFC nokaut godine, a kako je to izgledalo možete pogledati OVDJE.

Linker
09. lipanj 2024 21:10