UFC

(VIDEO) Prerano ili opravdano? Pogledajte kontroverznu završnicu borbe između Imavova i Cannoniera

Jason Herzog i Jared Cannonier

 Ufc Fight Pass
Borba dvojice boraca srednje kategorije izazvala je veliku polemiku i negodovanje među fanovima

Ranije danas pisali smo vam o kontroverznoj završnici glavne borbe na sinoć održanom UFC on ESPN 57 eventu. Nassourdine Imavov tehničkim nokautom u četvrtoj rundi porazio je Jareda Cannoniera, ali gotovo nitko ne priča o tri pune runde koje su odradili.

Fokus fanova upravo je na prekidu koji se dogodio prvom polovicom četvrte runde. Sudac Jason Herzog odlučio je prekinuti meč u trenucima dok je Cannonier još stajao na nogama, a poprilično iznenađen bio je Jared nakon što je Herzog signalizirao prekid meča.

‘‘Ovo je užasan prekid.‘‘, napisao je Jamahal Hill na svom Twitter korisničkom računu, a bivši prvak poluteške kategorije samo je jedan od mnogih koji se ne slažu s odlukom Herzoga.

Ne može se osporiti činjenica da je Jared Cannonier bio uzdrman i da je sve vodilo ka njegovom porazu nokautu. Isto tako, ne može se osporiti da je Jared i dalje stajao na nogama, pokušavao se aktivno braniti te su postojale osnove da se meč nastavi. Cannonier bi možda prebrodio ‘‘oluju‘‘, odnosno nalet Imavova, a s obzirom da je vodio na sudačkim karticama nakon prve tri runde, imao je dobre šanse za doći do pobjede do kraja meča.

Nažalost, Jared će se morati pomiriti s porazom, a velika pobjeda Imavova pod sjenom je kontroverzne odluke glavnog suca. Što se točno dogodilo, odnosno, kako je izgledao prekid tog meča, pogledajte klikom na LINK.

Mišljenje vas čitatelja uvijek nas zanima. Komentarima na našoj Facebook stranici iskažite vaša mišljenja i recite nam što mislite o prekidu ovog meča.

Linker
11. lipanj 2024 23:52