K1 i Boks

Teškaš koji je prognozirao pobjedu Joshue opet tvrdi: ‘Joshua se neće smrznuti u revanšu. Tko donosi toliko novca u sport kao on?‘

Anthony Joshua

 Dave Shopland/Shutterstock Editorial/Profimedia
Hoće li se Joshua uistinu vratiti bolji nakon ovoga poraza, vidjet ćemo ukoliko odluči ponovno ući u ring

Velike prognoze imao je Derek Chisora u korist Anthonyja Joshue uoči njegovog prošlotjednog meča protiv Daniela Duboisa. Ne samo da je Chisora rekao da će Joshua pobijediti, nego je rekao i da će nokautirati Usyka unutar pet rundi, isto kao i Furyja ukoliko dođe do njihovog meča.

Međutim, svi smo vidjeli što se to dogodilo u njegovom meču protiv Duboisa. Nokautom u petoj rundi Joshua je poražen, a Chisora je pozvan u istu emisiju gdje je to rekao da pogleda snimku i ponovno prokomentira svoje ranije navode, tako da je za talkBOXING rekao:

‘‘Rekao sam to iz istog razloga zbog kojeg se navijači Tottenhama i Arsenala nadaju da će osvojiti Premier ligu. I ja i oni imamo deluzije. No, svejedno, recite mi jedno ime koje rasprodaje arene kao Joshua. To je druga tema. Tko donosi toliko novca u sport? Anthony. Može li se vratiti? Može, vratit će se i pobijediti‘‘, započeo je Chisora.

‘‘Dubois je 100 posto napravio odličan posao, ali Joshua se drugi puta neće smrznuti. Imao je ruke dolje, loš stav, trener mu je vikao da baci kocku. Ne možete bacati kocku i tako stajati. Znamo sa se AJ i prije vraćao bolji nakon poraza, jednostavno mora i ovaj put‘‘, dodao je.

Hoće li se Joshua uistinu vratiti bolji nakon ovoga poraza, vidjet ćemo ukoliko odluči ponovno ući u ring. Rekao je kako ovo nije kraj njegove karijere, a i svima je jasno da može pružiti puno više nego što je to bio slučaj prošloga tjedna. Naravno, sve ovisi o njemu.

Linker
27. rujan 2024 07:58