K1 i Boks

(VIDEO) Pogledajte reakciju legendarnog Lennoxa Lewisa na Duboisov nokaut nad Joshuom: ‘Lennox nikada nije volio AJ-a!‘

Joshua vs. Dubois, Lennox Lewis

 Adrian Dennis, Afp, Screenshot (x, Tnt Sports Boxing)
Vidjet ćemo hoće li se, kada i protiv koga Joshua vratiti nakon ovog nokauta, a nije tajna da mu mnogi savjetuju mirovinu

Težak poraz Anthony Joshua pretrpio je protekle subote na prepunom Wembleyju. Daniel Dubois nokautirao ga je u petoj rundi i tako i u ringu potvrdio svoj status prvaka u teškoj kategoriji prema IBF-u, te unatoč tome što je Joshua bio uvelike favoriziran, njega to nije diralo jer je meč odradio gotovo savršeno.

Iako od Duboisove pobjede ne treba ništa oduzimati, dobar dio publike ipak je šokiran užasnom verzijom Joshue u ovom meču. Spuštene ruke i brada visoko kao da su zazivale Duboisovu desnicu i takav nokaut, a još uvijek nije jasno što je Joshua pokušavao takvim pristupom.

Veliki planovi kovali su se za Joshuu već prije meča s Duboisom, od trilogije protiv Usyka, pa sve do novog velikog britanskog okršaja protiv Tysona Furyja. Međutim, sada će ti planovi ipak pričekati jer nakon ovakvog poraza nema ni govora o tim mečevima, a Dubois je postao glavni kandidat za njih.

Ovih dana po društvenim mrežama počela je kružiti jedna zanimljiva snimka, odnosno, snimka nekadašnjeg apsolutnog teškaškog prvaka, Lennoxa Lewisa, kako reagira na nokaut Duboisa nad Joshuom, a video ćete moći pogledati ispod.

‘‘Lennoxu se ovo svidjelo‘‘, ‘‘Lennox je samo čekao ovaj trenutak‘‘, ‘‘Lennox nikada nije volio AJ-a‘‘, samo su neki od komentara, a ruku na srce, Lewis je na snimci uistinu izgledao sretan.

Vidjet ćemo hoće li se, kada i protiv koga Joshua vratiti nakon ovog nokauta, a nije tajna da mu mnogi savjetuju mirovinu. To će odlučiti on i njegov tim, a mi vam ispod stavljamo snimku Lewisove reakcije na Joshuin poraz:

Linker
26. rujan 2024 17:53