Profimedia, Xposurephotos
kraj ljubavi

Raspala se još jedna veza: 'Bila je to teška odluka za nas'

Posljednji su put viđeni zajedno u veljači ove godine, a unatoč njezinim upornim demantiranjima krize - napokon je javno potvrdila kako je njihovoj ljubavi došao kraj.

Posljednji su put viđeni zajedno u veljači ove godine, a unatoč njezinim upornim demantiranjima krize - napokon je javno potvrdila kako je njihovoj ljubavi došao kraj.

Nakon nekoliko mjeseci nagađanja kako im je veza u krizi, britanska pjevačica Cheryl (35) potvrdila je da je njezina ljubavna romansa s glazbenikom Liamom Payneom (24) završila.

- S tugom objavljujemo da se rastajemo. Bila je to teška odluka za nas. I dalje imamo mnogo ljubavi jedno za drugo. Sin Bear je naš cijeli svijet i molimo vas da poštujete našu želju za privatnošću dok prolazimo kroz teške trenutke – objavila je Cheryl na svojem Twitter profilu sa svojim sedam milijuna pratitelja. Uskoro nakon identičnu je objavu podijelio i Liam Payne, poznatiji kao nekadašnji član popularnog benda One Direction.

Par je vezu započeo prije dvije godine te su u ožujku 2017. postali roditelji. Šuškanja da im u vezi ne cvjetaju ruže krenula su još početkom ove godine, ali ih je tada ona demantirala.

30 Nov 2016 - London - UK

Cheryl Cole and Liam Payne arrive at Fayre of St James. You could clearly see that she was pregnant with her first child., Image: 307022514, License: Rights-managed, Restrictions: PLEASE CREDIT AS PER BYLINE *UK CLIENTS - PLEASE PIXELATE CHILDS FACE BEFORE PUBLICATION***UK CLIENTS MUST CALL PRIOR TO TV OR ONLINE USAGE PLEASE CALL  44 208 344 2007, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Xposurephotos
Profimedia, Xposurephotos
Cheryl i Liam Payne

- Oh prestanite, nikoga ne zanima svađa li se netko u vezi ili ne... koristite svoje platforme kako biste pisali nešto produktivno... Ovaj tjedan sam otvorila Centar koji može pomoći tisućama mladih, a ove vaše teorije su smiješne i pomalo čudne – bila je ljuta krajem veljače zbog medijskih napisa. Demantijima tu nije bio kraj: Cheryl se ponovno oglasila kada su se pojavile vijesti da joj je 11 godina mlađi partner nevjeran.

- Inače se ne zamaram odgovaranjem na glupe članke, ali ne mogu biti tiho. Ne mogu ignorirati članak koji u priču uvlači nevinu plesačicu koja radi s Liamom i ima zaručnika, a vi ih uvlačite u ovaj očajan pokušaj da stvorite probleme između Liama i mene. Ali mi sad odlazimo na odmor, stvarati nove uspomene – napisala je tada Cheryl, a o navodnim problemima u vezi govorio je i Liam za ES Magazine.

Objavu dijeli Cheryl (@cherylofficial)

- Smiješno je to što tjedan prije planiramo vjenčanje, a već idući se rastajemo. Imamo mi svojih problema, ali to je veza. Kroz njih prolazimo zajedno, kao obitelj i to je najvažnije.

Ipak, problemi su bili preveliki i par je priznao poraz: Liam je već iselio iz luksuzne vile u kojoj je živio s Cheryl i sinom Bearom. Navodno su tu odluku donijeli još prije dva tjedna, a vijesti o prekidu Cheryl je potvrdila samo dan nakon što je proslavila 35. rođendan, na kojem Liam nije bio prisutan iako se ranije tog dana vratio u Veliku Britaniju. Par nije viđen zajedno mjesecima – crvenim tepihom prošetali su zajedno u veljači na dodjeli BRIT Awards kada su i krenula šuškanja o problemima jer su obožavatelji primijetili napetost između njih.

BGUK_1150824 - London, UNITED KINGDOM  - Cheryl and Liam Payne attend the 2018 Brit Awards. Cheryl held a single white rose as a sign of affection from Liam despite reports of the couple's relationship on the rocks.

Pictured: Cheryl and Liam Payne

BACKGRID UK 22 FEBRUARY 2018, Image: 364011226, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Xposurephotos
Profimedia, Xposurephotos
Cheryl i Liam Payne

Liam je svojedobno otkrio kako je on želio oženiti Cheryl, ali njezin strah od trećeg brodoloma bio je snažniji. Više ne želi ulaziti olako u brak kao što je u prethodnim brakovima s nogometašem Ashleyjem Coleom i vlasnikom restorana Bernardom Fernandez-Versinijem.

Linker
28. travanj 2024 20:11