HITAN SLUČAJ

Zbog nepodnošljive boli zvijezda One Directiona ponovno završila u talijanskoj bolnici: ‘Nije dobro‘

Bivši član One Directiona, s djevojkom je odmarao na jezeru Como. Liječnici ga neće otpustiti najmanje šest dana i rade pretrage

Liam Payne obratio se fanovima zbog otkazivanja turneje

 Planet Photos/Planet/Profimedia/Planet Photos/planet/profimedia

Liam Payne prebačen je u bolnicu zbog "nepodnošljive boli" koju su najvjerojatnije izazvali problemi s bubrezima. Bivšem članu boy benda One Direction s uspješnom samostalnom karijerom pozlilo je tijekom odmora na jezeru Como u Italiji. Tu je sa svojom djevojkom, influencericom Kate Cassidy došao proslaviti godišnjicu njihove veze. Hitna ga je prebacila u bolnicu gdje je pregledan, a zatim i prebačen na odjel. Tamo, navodno, ostaje nekoliko dana.

Kako pišu britanski portali, liječnici trenutno pokušavaju utvrditi točnu dijagnozu. Ovo nije prvi put da Payne, koji je 29. kolovoza napunio 30 godina, ima problema s bubrezima. Prošlog je mjeseca morao otkazati turneju u južnoameričkim zemljama. I tada je završio u bolnici zbog ozbiljne upale bubrega. Obratio se fanovima s isprikom i rekao kako "nikome ne bi poželio ovakve probleme".

image

Liam Payne i Kate Cassidy

Mcc/Spread Pictures/Profimedia/Mcc/spread Pictures/profimedia

- Liam nije dobro, no na najboljem je mogućem mjestu jer doktori napokon mogu detaljno proučiti problem i pomoći mu - rekao je nakon nove zdravstvene krize u Italiji neimenovani izvor za The Sun - Jasno, razočaran je što je njegovo putovanje s Kate uništeno, no barem je ona bila uz njega da mu pomogne kada se razbolio. Liječnici su mu rekli da neće moći kući barem šest dana. Žele napraviti sve moguće testove.

Sugovornik The Suna dodao je i kako liječnici sumnjaju "što je u korijenu problema" i sve lošijeg zdravlja pjevača, no nije iznio dodatne detalje.

image

Liam Payne

James Veysey/shutterstock/James Veysey/shutterstock

Liam je veći dio ove godine posvetio snimanju novih materijala za svoj nadolazeći drugi solo album, a nedavno je otkrio da već šest mjeseci nije popio ni kap alkohola. Također, otkrio je kako je proveo 100 dana u klinici za rehabilitaciju u Louisiani u SAD. Pjevač je priznao kako je u vrijeme One Directiona, prije njihova raspada 2015. godine, redovito praznio mini-barove na turnejama.

image

One Direction

Alan Davidson/shutterstock/Alan Davidson/shutterstock

Sada, rekao je, čvršće drži svoj život u svojim rukama.

- Trebao sam uzeti malo vremena samo za sebe, jer sam na neki način posotao netko koga više nisam mogao prepoznati - objasnio je i dodao kako je nagori dio rehabilitacije bila nemogućnost korištenja telefona punih 100 dana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 15:36