LIJEČNICI MU NAREDILI

Zvijezda One Directiona zbog infekcije otakazala cijelu turneju: ‘Loše mi je, završio sam u bolnici‘

To je nešto što nikome ne bih poželio, a liječnici kažu da se moram odmoriti i oporaviti, kazao je pjevač Liam Payne

Cheryl Cole i Liam Payne

 Tolga Akmen/Afp

Liam Payne otkazao je turneju po Južnoj Americi nakon što je hospitaliziran zbog infekcije bubrega. Zvijezda One Directiona otkrio je tu vijest u videu na Instagramu u petak, nakon što su mu liječnici naredili odmor i oporavak.

"Teška srca moram vam reći da nemamo drugog izbora nego odgoditi moju predstojeću turneju po Južnoj Americi. Tijekom prošlog tjedna bio sam u bolnici zbog ozbiljne infekcije bubrega, to je nešto što nikome ne bih poželio, a liječnici su naredili da se sada moram odmoriti i oporaviti. Bio sam izvan sebe od uzbuđenja što ću nastupati za vas. Svima vama koji ste kupili karte - jako mi je žao. Radimo na ponovnom dogovaranju datuma koncerata čim to bude moguće, ali za sada ćemo vraćati novac za ulaznice. Hvala kao i uvijek na ljubavi i podršci i radujem se što ćemo se uskoro vidjeti.", napisao je 29-godišnji pjevač. Dodao je i kako je ovo stvarno posljednja vijest koju želi reći te kako mu je bilo loše u posljednje vrijeme. Nakon izlaska iz bolnice, pojasnio je, počeli su s probama, no onda mu je rečeno da stvarno nije pravo vrijeme za putovanje dok se oporavlja od bolesti.

Ranije ove godine, Liam je progovorio o svom mentalnom zdravlju i otkrio da su mu liječnici dijagnosticirali "nekoliko stanja" nakon što je proveo neko vrijeme u wellness klinici u SAD-u prošle godine na što se odlučio kada je dotaknuo dno. Liam je tada opisao manične situacije u svom životu i poteškoće da ostane trijezan tijekom teških trenutaka.

image

Liam Payne

Tobias Schwarz/Afp

"Srećom oko sebe imam neke nevjerojatne ljude koji paze na mene, ali siguran sam da i oni mogli vidjeti da zapravo nisam bio svoj. Želim bilo kome od vas koji se borite dati dar koji sam ja dobio dijeleći neke od stvari koje sam naučio od stručnjaka dok sam bio odsutan. Važno je da ne skrivaš kako se osjećaš. Ja sam blokirao stvari toliko dugo da mi je pozlilo. Dakle primijeti, dopusti da se dogodi i pusti da prođe. Nadam se da će ovo pomoći.", otkrio je tada Payne.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. travanj 2024 15:43