ISPRIČAO SE

‘Dotaknuo sam dno i završio u klinici. Izrekao sam svakakva s*anja, ali dečki iz benda ostali su uz mene‘

Bivši član One Directiona Liam Payne ispričao se zbog kontroverznih komentara o bivšim kolegama

Liam Payne

 Andrew Cowie/Afp

Bivši član boy benda One Direction, Liam Payne, otkrio je da je proveo neko vrijeme u wellness klinici u SAD-u prošle godine nakon njegovih kontroverznih komentara o One Directionu.

29-godišnji pjevač rekao je da je dotaknuo ‘dno‘ nakon što se pojavio u podcastu Logana Paula u lipnju 2022. i ispričao se što je iskalio svoj bijes na svima ostalima.

U subotu je na svom YouTube kanalu podijelio video pod nazivom ‘I‘m Back...‘ (Vratio sam se), u kojem je otvoreno govorio o traženju stručne pomoći. Liam je također zahvalio svom šestogodišnjem sinu Bearu te bivšoj djevojci i Bearovoj majci Cheryl što su ga podržali na njegovu putu k ozdravljenju.

Dodao je da su njegovi bivši kolege iz benda Harry Styles, Louis Tomlinson, Niall Horan i Zayn Malik ‘zapeli s njim‘ i ‘priskočili mu u pomoć‘.

image

Harry Styles, Liam Payne, Zayn Malik, Louis Tomlinson i Niall Horan

Oscar Gonzalez/Nurphoto Via Afp

Podsjetimo, Liam je uznemirio obožavatelje One Directiona nakon što je izrekao nekoliko komentara na račun popularnog benda koji se u međuvremenu raspao. Tvrdio je da se grupa formirala oko njega i da je svojim debitantskim singlom nadmašio svoje kolege - a tu su činjenicu njegovi fanovi osporili.

Također je dodao da postoji ‘puno razloga zašto ne voli Zayna‘ te je aludirao na njegovu svađu s Yolandom Hadid, majkom slavnih manekenki Hadid, prošle godine. Rekao je i da su se on i Louis mrzili dok su bili u bendu te je izjavio da ga je jedan od kolega iz benda gurnuo u zid.

Sada se zbog svih tih riječi odlučio ispričati.

"Morao sam uzeti malo vremena za sebe. Nekako sam postao netko koga zapravo više nisam prepoznavao. Bio sam toliko ljutit na ono što se događalo oko mene da sam umjesto da gledam sebe, odlučio fokusirati se na sve ostale. To je stvarno bilo pogrešno, i bile su to moje frustracije vlastitom karijerom. Želim se ispričati zbog toga. Ostali dečki iz benda su stvarno ostali uz mene i kad su mi bili najpotrebniji, priskočili su mi u pomoć, čak i Zayn", objasnio je na YouTubeu.

image

Louis Tomlinson i Liam Payne

Bob Grey/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Bob Grey/backgrid/backgrid Uk/profimedia

"Bilo mi je teško osvrnuti se unazad. Mislim da u onim trenucima kad snimate te videe zapravo ne shvaćate koliki utjecaj vaše riječi mogu imati na druge ljude. Kad se sad osvrnem na to, shvaćam da je cijeli podcast bio veliko s***. Zapravo, to je vjerojatno jedan od onih trenutaka koji su mi promijenili život i koji su mi na neki način spasili život", dodao je.

Progovorio je i o vremenu koje je proveo u centru u Louisiani.

"Postoji trenutak kada dotaknete dno i shvatite da morate učiniti nešto drugačije jer vam ono što trenutno radite ne ide za rukom. Bio sam loše do tog trenutka i bio sam stvarno sretan više od svega kada sam malo stao na kočnicu, i što se tiče života i karijere", objasnio je.

Otkrio je da je bio odsječen od vanjskog svijeta, bez telefona, te da se okrenuo umjetnosti i poeziji.

"Iskreno, više od svega želim reći hvala Bearu i njegovoj mami što su mi dali malo slobode da odem i ozdravim, što mi je bilo potrebno. Nema smisla pokušavati biti tata kad nemaš što naučiti. Osjećam se kao da sada kontroliram svoj život. Nakon što sam se vratio, taj je proces upalio, ali ostalo je još nekih sitnica s kojima sam se morao sam nositi", rekao je glazbenik.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 01:51