UFC

(VIDEO) Adesanya objavio sjajnu najavu svog meča s Pereirom: UFC će teško nadmašiti ovakav ‘trailer‘

Alex Pereira i Israel Adesanya

 Screenshot (youtube, Freestylebender)
Prvak UFC-ove srednje kategorije već neko vrijeme radi sjajan posao na svom YouTube kanalu

Manje od dva mjeseca dijele nas od UFC 281 eventa koji će se 12.11. održati u Madison Square Gardenu. Već tradicionalno, UFC-ove priredbe u New Yorku donose pravi spektakl, a ništa manje nije za očekivati niti ovaj put.

Michael Chandler i Dustin Poirier kandidati su za pružiti jedan od najboljih mečeva godine, a Carla Esparza branit će titulu prvakinje u muha kategoriji. Protivnica će joj biti Weili Zhang. Gledat ćemo i nove nastupe Dana Hookera, Brada Riddella, Renata Moicana, kao i povratak Dominicka Reyesa.

Ipak, najveću pažnju dobit će akteri glavne borbe večeri. Israel Adesanya tražit će šestu uzastopnu obranu titule prvaka UFC-ove srednje kategorije, a planove će mu pokušati pomrsiti Alex Pereira. Brazilac iza sebe ima samo tri UFC nastupa (3-0), a nokautiravši Seana Stricklanda u prvoj rundi početkom sedmog mjeseca, Pereira je zaslužio ‘‘title shot‘‘.

Sjajni brazilski kickboksač, ali sada MMA borac, već ima određenu povijest s Adesanyom. Dvaput su se obračunali prema kickboksačkim pravilima, a oba put je slavio Pereira. ‘‘Poatan‘‘ je uspio i nokautirati Adesanyu u drugom međusobnom obračunu, a to ga čini jedinim borcem kojem je to ikad pošlo za rukom.

Izzy će pokušati dokazati kako je sada ipak bolji borac od Pereire, naročito kad je MMA u pitanju. Adesanya tri godine vlada UFC-ovom srednjom kategorijom, a pobjedom protiv Pereire gotovo pa bi ‘‘počistio‘‘ kategoriju, barem dok ne dođu novi izazivači.

Ususret nadolazećem meču, Adesanya je na svom YouTube kanalu pustio ‘‘službeni trailer‘‘ za svoj meč protiv Alexa Pereire. Poznato je kako se Adesanya krajem prošle godine žalio na UFC-ov način kojim su najavili njegov drugi meč protiv Roberta Whittakera. Izzy je tada tvrdio da promocija premalo radi na marketingu i promociji njegovih mečeva i od tada je odlučio stvari uzeti u svoje ruke.

Njegov YouTube kanal konstantno raste i trenutno je na 847 tisuća pretplatnika. Analize i reakcije na UFC-ove mečeve, svakojakvi zanimljivi video, kao i ‘‘službeni traileri‘‘, ono su čime Adesanya časti one koji prate njegov kanal.

Mora se priznati kako je okupio sjajan tim, jer ova najava za UFC 281 event i meč protiv Pereire izgleda uistinu spektakularno. Nećemo vam previše otkrivati i ‘‘spoilati‘‘, jer najbolje je da se sami uvjerite u ovaj sjajni uradak. Video je pri dnu tekstu. Uživajte!

Linker
05. srpanj 2024 01:05