UFC

(VIDEO) Adesanya trenira s teniskim lopticama, Pereira uzvratio: ‘Želim vidjeti kako boksaš na hoverboardu‘

Alex Pereira (desno)

 Instagram (alex Pereira)
UFC-ove zvijezde srednje kategorije treniraju na podosta nekonvencionalne načine

Jedan od najiščekivanijih mečeva ove godine svakako je onaj koji će predvoditi UFC 281 event. 12. studenog (11. mjesec) u New Yorku, Israel Adesanya i Alex Pereira obračunat će se u meču za titulu prvaka UFC-ove srednje kategorije.

Meč dodatno dobiva na težini i zanimljivosti zbog činjenice da je Israel Adesanya prvak, ali Alex Pereira dvaput ga je pobijedio dok su obojica bili kickboksači. Brazilac je u drugom međusobnom obračunu čak i nokautirao Izzyja i mnogi željno iščekuju vidjeti kako će se odviti njihov MMA meč.

Pereirina slabost leži u hrvanju i parteru, ali niti Adesanya nije borac koji preferira boriti se na takav način i vrlo vjerojatno ćemo gledati meč koji će uvelike nalikovati na kickboksački obračun, ali s malim MMA rukavicama.

Ususret nadolazećoj borbi, Adesanya je na svom YouTube kanalu podijelio kraći video u kojem prezentira svoju brzinu i spretnost kroz razne zanimljive vježbe agilnosti, refleksa i brzine. Dio koji je mnogima upao u oko jeste onaj kad Adesanya eskivira teniske loptice kojima ga gađa jedan od njegovih trenera.

Vrlo dobro prvak izbjegava loptice, ali Alex Pereira nije ostao impresioniran te je podijelio svoj neobični trening.

‘‘Trening s teniskim lopticama je lagan. Želim ga vidjeti kako trenira boks dok je na hoverboardu‘‘, napisao je Pereira na svom Instagram profilu i pritom je priložio zanimljivu snimku u kojoj odrađuje lagani sparing i pritom balansira na hoverboardu

Za one koji možda nisu upućeni, hoverboard je samobalansirajuće transportacijsko sredstvo koje se sastoji od dva kotača spojenih na podlogu na koju vozač postavlja noge prilikom vožnje.

Brazilac se očito dobro zabavlja u svom trening kampu i spreman je nadmetati se s prvakom čak i po pitanju neuobičajenosti treninga koje odrađuju. Ipak, 12. studenog (11. mjesec) neće biti teniskih loptica, ali ni hoverboarda. Samo Adesanya i Pereira (i sudac naravno) naći će se unutar kaveza, u meču za najboljeg borca srednje kategorije na svijetu.

Linker
05. srpanj 2024 17:12