UFC

Sean O‘Malley je uvjeren da će svi pričati o njegovoj izvedbi protiv Meraba dok će prema njemu Canelo biti slabo ‘popraćen‘

Sean O‘Malley

 Usa Today Network/ddp Usa/profimedia
UFC-ov bantam prvak uvjeren je da će sve oči biti usmjerene na njega

UFC-ov prvak bantam kategorije, Sean O‘Malley, s oduševljenjem iščekuje priliku da se suoči s Canelom Alvarezom, barem u smislu privlačenja pažnje medija.

Na istu noć kad će O‘Malley (17-1) braniti svoj pojas protiv Meraba Dvalishvilija (17-4) u glavnoj borbi UFC-a 306 u Sphereu u Las Vegasu, Alvarez (61-2-2) će braniti svoje WBA, WBC i WBO naslove u super srednjoj kategoriji protiv Edgara Berlange (22-0) u T-Mobile Areni, također u Las Vegasu.

Kao jedna od najvećih zvijezda UFC-a, O‘Malley želi osigurati da se nakon 14. rujna svi pričaju upravo o njegovom imenu.

"Jako sam jeb**o uzbuđen zbog ove borbe" rekao je O‘Malley u svom podcastu "TimboSugaShow". "Zapravo nisam bio toliko uzbuđen zbog borbe s Aljom. Bio sam pod stresom zbog te borbe, jednostavno zato što sam imao ozljedu rebra, moj kamp za treniranje nije bio najbolji. Bio je dobar s obzirom na okolnosti, ali to je bilo teško. Ova borba, osjećam se nevjerojatno. Obožavam ovaj meč. Merab ima niz od 10 pobjeda. Ovo je velika borba. Održava se u Sphereu, natječemo se s boksom, što je dodatni sloj uzbuđenja."

"Kada dođu nedjelja, ponedjeljak, utorak, srijeda, o kome će pričati? Hoće li pričati o Canelu? Hoće li pričati o boksu? Ili će pričati o apsolutno dominantnoj, prekrasnoj, majstorskoj izvedbi koju sam prikazao protiv Meraba i viralnom nokautu koji je uslijedio? Ili će pričati o 36-minutnoj Canelovoj boks borbi koja je bila prilično vatrena? To je ono što me uzbuđuje. To je natjecanje u tome tko će privući pažnju u nedjelju, ponedjeljak, utorak. Tko je ukrao naslovnice? Ja."

O‘Malley, koji je detronizirao Dvalishvilijevog trening partnera Aljamaina Sterlinga viralnim nokautom na UFC-u 292, zabilježio je svoju prvu obranu titule uvjerljivom pobjedom protiv Marlona Vere na UFC-u 299 u ožujku.

Linker
14. kolovoz 2024 22:14