UFC

Propali pregovori za borbu s Ngannouom! Jones najavio pauzu pa se predomislio uz najavu jednog drugog meča!

 Ronald Martinez/Getty Images/AFP
Jonu Jonesu izgleda nije suđen prelazak u tešku kategoriju pa su tako u četvrtak navečer propali njegovi pregovori za meč s Francisom Ngannouom.

Jon Jones i Francis Ngannou već se neko vrijeme prepucavaju preko interneta, a u svoj toj njihovoj raspravi obojica su jasno poručili UFC-u kako su zainteresirani za međusobni okršaj. Naravno, dobra financijska ponuda bila je jedan od glavnih uvjeta koje su postavili svom poslodavcu, ali čini se da UFC ipak nije toliko zagrizao za ovaj dvoboj.

Uvijek na društvenim mrežama aktivni Jones sinoć se na Twitteru javio s porukom - "Trenutno sam u pregovorima s UFC-om", a onda je nedugo nakon toga serijom objava opisao kako do dogovora nije došlo.

Aktualni UFC-ov prvak iz poluteške čak je od silnog razočaranja u jednom trenutku napisao da ćemo ga ponovno vidjeti "možda tek za godinu ili dvije", ali se u petak ujutro smirio i najavio svoj idući meč i Jana Blachowicza kao potencijalnog protivnika.

U nastavku članka redom prenosimo Jonesove 'tweetove':

"Trenutno pregovaram s UFC-om."

"Nevjerojatno."

"Prije ikakve rasprave o brojevima, UFC nije pokazao volju da me plati više za 'super fight' s Francisom, odnosno moj prelazak u tešku kategoriju. Rekli su da je tek moguća nešto bolja zarada od PPV-a."

"Iskreno, ne. Ne u ovoj fazi moje karijere. Mogao bih se danas umiroviti. Već sam odradio svoj posao i dao sam ovoj kompaniji više od desetljeća zabave", odgovorio je Jones na pitanje: "Nije li mu ostavština važnija od novca?"

"Bilo nam je zabavno, možda se vidimo za godinu ili dvije."

"Možda se vratim kada budu spremni bolje poslovati..."

"Trebao sam se drugačije izraziti. Zapravo mislim da ti likovi rade sjajan posao, ali trenutno neke stvari nisu tamo gdje bih ja želio da budu."

"Noć crvenih gaćica za polutešku kategoriju."

"Imao sam nešto vremena za razmišljanje i sada sam puno manje emotivan. Samo sam tužan što UFC ne vidi moju vrijednost u borbi s najstrašnijim teškašem svijeta. Jan, pretpostavljam da si ti sljedeći u redu", dodao je jutros Jones.

Podsjetimo, Blachowicz se, uz Dominicka Reyesa, spominjao kao jedan od glavnih kandidata za idućeg 'Bonesovog' suparnika, a priča o njemu krenula je nakon što je u veljači nokautirao Coreyja Andersona i tako stigao do treće pobjede u nizu.

Linker
26. lipanj 2024 07:51