UFC

Volkan Oezdemir nakon brutalnog nokauta nad Walkerom prozvao dva imena: ‘To bi bila borba za kralja Europe‘

Volkan Oezdemir 

 JULIEN DE ROSA/AFP/Profimedia
Volkan će ovim nokautom zasigurno zaraditi nešto veće ime u poluteškoj kategoriji, no teško da će to biti jedan od dvojice koje je prozvao

Brutalnim nokautom ‘‘zaledio‘‘ je Volkan Oezdemir Johnnyja Walkera protekle subote u Saudijskoj Arabiji. Vezao je tako Volkan drugi uzastopni poraz nakon nešto lošijeg niza u kojem se našao, no, pokazao je kako i dalje itekako može priprijetiti UFC-ovim poluteškašima.

Odmah nakon velike pobjede, Oezdemir je na umu imao dva imena; Jamahala Hilla i Jana Blachowicza. Volkana su jučer pitali zbog čega je prozvao upravo njih dvojicu, a odgovor koji je Volkan ponudio nije začuđujući:

‘‘Jednostavno da se popnem na rang ljestvicama. Borba protiv Blachowicza bi bila za kralja Europe, to bi bila fenomenalna borba za europske fanove i zbog toga to želim učiniti. Što se tiče Jamahala Hilla, tu borbu također želim. Moj cilj je popeti se na rang ljestvicama i preuzeti kategoriju. Vratio sam se. ‘No Time‘ se vratio. Ovo je moje vrijeme i to želim pokazati‘‘, rekao je Oezdemir odmah nakon borbe.

‘‘Obojica su trenutno ozlijeđeni tako da ne znam što će biti sa svime ovime. Samo znam da se što prije želim vratiti jer ciljam na Pariz. Želim se ponovno boriti u Francuskoj. U Francuskoj je također moja domaća publika tako da želim tamo krajem devetog mjeseca. Ženim se za tri tjedna tako da bi mi dobro došlo 50 tisuća‘‘, još je nadodao.

Volkan će ovim nokautom zasigurno zaraditi nešto veće ime u poluteškoj kategoriji, no teško da će to biti jedan od dvojice koje je prozvao. Kako je i sam rekao, obojica su ozlijeđeni te se ne zna kada će se vratiti, no UFC će za njega sigurno nešto pronaći.

Linker
22. rujan 2024 21:13