UFC

Leon Edwards o borbi Iana Garryja i Michaela Pagea: ‘Da moram staviti novac, odigrao bih na njega!‘

Leon Edwards

 JACOB KING/PA IMAGES/PROFIMEDIA Jacob King/pa Images/profimedia
Aktualni prvak srednje kategorije veseli se nadolazećem okršaju sedmog i 13. izazivača

Iako je UFC 303 priredba (30. lipnja) svojevrsni sinonim za povratak Conora McGregora, odnosno njegov okršaj s Michaelom Chandlerom u glavnoj borbi večeri, "event" u vegaškoj T-Mobile Areni ipak nudi mnogo više od toga. Jedan od mečeva s tog "fight carda" čije uparivanje jamči vrhunsku predstavu nedvojbeno je onaj između Iana Garryja i Michaela Pagea, a upravo tom obračunu govorio je aktualni prvak srednje kategorije Leon Edwards.

"Osjećam kao da je to jedna od onih borbi u kojoj će obojica biti u dometu, bez plana, čekajući da nokautiraju jedan drugog", rekao je "Rocky" u razgovoru za Sky Sports pa istaknuo svog favorita: "Da moram staviti novac, vjerojatno bih odigrao na ‘MVP‘-a‘. Bit će to dobra borba, zanima me kako će se odviti".

Iako Edwards očekuje dobru borbu, smatra da sedmi i 13. izazivač "middleweighta" imaju još za raditi i pobjeđivati prije nego što dođu u priliku boriti se za pojas prvaka.

"Ako nastave pobjeđivati, 100% će doći do te prilike, ali ja trenutno gledam samo na broj 1 i broj 2, iza toga ih ima previše koji dolaze. Nakon što sam pobijedio Belala, tako gledam na to. Još ne gledam tko je deseti ili deveti izazivač, kad dođu do broja pet onda ću pitati: ‘U redu, tko je ovo?‘", zaključio je 32-godišnji Britanac jamajčanskog podrijetla.

Linker
10. lipanj 2024 18:36