UFC

‘Kad se radi o mentalnom ratovanju - Conor McGregor i Muhammad Ali su najveći svih vremena‘

Conor McGregor

 NICK POTTS/PA IMAGES/PROFIMEDIA Nick Potts/pa Images/profimedia
Dana White postavio je irskog borca, po pitanju ‘ulaska‘ u protivnikovu glavu, na istu razinu s legendarnim boksačem

Dana White predvodi skupinu onih koji nisu osobito zabrinuti oko povratka Conora McGregora u oktogon na UFC 303 priredbi. Čelni čovjek najveće svjetske MMA organizacije smatra kako su "Notoriousovi" dosadašnji potezi, uključujući snimke iz barova, vjerojatno dio njegove marketinške strategije, a govoreći o tome, irskog je borca usporedio s - Muhammadom Alijem.

"Nikad ne volim uspoređivati ljude s Alijem jer je za mene on je**no najveći, no boli me k**ac što će tko reći. Kad se radi o mentalnom ratovanju, Ali i Conor su dvojica najboljih svih vremena", rekao je White tijekom nedavnog gostovanja u FLAGRANT podcastu pa nastavio:

"Ako se osvrnete na Alija i pogledate što je učinio Georgeu Foremanu u Africi, pogledate što je učinio Joeu Frazieru, mislim tijekom cijele njegove je**ne karijere... Frazier je je**no mrzio Alija. Radio je sva ta sra*a tijeko kampa, predviđao je runde, smišljao nevjerojatne pjesme i izreke i sve ostale stvari koje je radio prije borbe. Onda pogledate Conora koji je također birao runde i vodio mentalne ratove protiv mnogih boraca. Natjerao bi tipove da se uključe u njegove igru, ušao bi im u glavu, a onda ih je**no osramotio i nadmudrio na svaki način. Borba s Eddiejem Alvarezom u Madison Square Gardenu... On je doslovno na Alijevoj razini kad je u pitanje mentalno ratovanje".

Linker
26. lipanj 2024 00:39