UFC

Ilia Topuria prijeti da će poslati Maxa Hollowaya na ‘kraj reda‘, a on mirno odgovara: ‘To ćemo tek vidjeti, puno je pitanja pred nama‘

Ilia Topuria

 GIORGI ARJEVANIDZE/AFPAgency
Nakon strašnog nokauta u posljednjoj sekundi Max Holloway dobio je jasnu prozivku španjolsko-gruzijskog prvaka u perolakoj kategoriji

Bilo koji novinar koji danas započne tekst o Maxu Hollowayu ne može ne spomenuti, po tko zna koji put, strahoviti nokaut "Blesseda" na sinoćnjoj UFC 300 priredbi. Justin Gaethje je stavio svoju BMF titulu na veliki rizik te je pružio jako dobru borbu ako uzmemo u obzir da je imao slomljen nos od prve runde te je par puta zaradio nenamjerni "eye poke" od strane borca havajskih korijena.

"Za mene je sve jasno, moja sljedeća borba je Max Holloway. Čestitam mu na sjajnom nastupu večeras, ali kada se bude borio s ‘El Matadorom‘ vratit će se na kraj reda" rekao je odlučno Topuria u svojoj izjavi za španjolski ESPN.

Mnogi su imali razne osvrte i reakcije na taj, slobodno možemo reći, "all time great" trenutak koji će ostati upisan debelim slovima u knjige UFC-ove povijesti. Jedan od mnogih, ali ovaj put "najzanimljiviji" i najglasniji, bio je španjolsko-gruzijski prvak Ilia "El Matador" Topuria (15-0). Nativni Gruzijac sa španjolskim odgojem i šarmom trenutno ne zna za poraz u profesionalnoj karijeri, a pojas je osvojio u prošloj borbi kada je na famozan način nokautirao velikog Alexandera Volkanovskog (26-4).

Odgovor borca s Havaja nismo morali dugo čekati. "Super je to. Što da kažem? Što ako on bude morao biti zadnji u redu nakon borbe? Na kraju dana, saznat ćemo. On može pričati, puno je pitanja pred nama te sam jako uzbuđen saznati odgovore" zaključio je Holloway ovu temu na sebi svojstven gospodski način u razgovoru za MMA Fighting.

Linker
16. travanj 2024 12:53