UFC

Glumačka karijera pripremila ga za povratak u oktogon-McGregor oponašao Chandlera: ‘Zvuče gotovo identično‘

Conor McGregor 

 JASON SILVA/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA Jason Silva/zuma Press/profimedia
Mnogi fanovi nisu shvatili da ga je htio sarkastično oponašati, a jedan od onih koji nije shvatio bio je i sam ‘Iron‘

Dana White je u subotu navečer potvrdio da će se najveća zvijezda organizacije vratiti nakon trogodišnje pauze koju je morao napraviti zbog ozljede. U oktogonu će ga dočekati Michael Chandler, a borba će se održati na UFC 303 priredbi, 29. lipnja.

Samo nekoliko sati kasnije, McGregor je na Instagramu podijelio snimku njihovog sukoba na setu The Ultimate Fightera uz opis: "Pripremite brodove, dolazi sezona jahti".

Na videu možemo vidjeti kako "Notorious“ ulazi u konverzaciju s bivšim trostrukim prvakom Bellatora te guranjem zamalo započinje tučnjavu. Chandler je ostao smiren te mu odgovroio pitanjem: "Oh, hoćemo li to učiniti? Hoćemo li se sada boriti?".

U nedjelju navečer, bivši prvak UFC-a u dvostrukoj kategoriji na Twitteru je podijelio audio zapis u kojem je izrugljivim tonom oponašao Chandlerovu izjavu s videa.

"Sad ćemo se boriti? Hoćemo li to učiniti sada? Upravo ovdje, odmah?", rekao je McGregor uplašenim glasom.

Objava je prikupila 1,8 milijuna pregleda u manje od 10 sati, a obožavatelji su u komentarima ostavili svoje oduševljene dojmove.

"Zvuče gotovo identično. Ova izvedba je vrijedna Oscara”, napisao je jedan korisnik.

"Veselim se što će biti sve više ovakvih stvari do borbe", dodao je drugi.

Netko drugi je rekao: "Ajme, je li možda Chandler ovo objavio s Conorovog profila".

Neki ljudi nisu shvatili da ga je McGregor htio sarkastično oponašati, a jedan od onih koji to nisu shvatili bio je i sam Chandler koji je pomislio da je Irac probao iskoristiti svoje nedavno stečene glumačke vještine kako bi se pretvarao da je uplašen.

Pa je nekoliko sati kasnije odgovorio vlastitom porukom.

"Conore, prekasno je za strah", odgovorio je Chandler.

"Iron“ je također bio van kaveza i dane je provodio čekajući borbu s McGregorom otkako je doživio poraz predajom od Dustina Poiriera na UFC-u 281 prije dvije godine.

"Dijamant“ je bio posljednji čovjek s kojim se suočio prije pauze.

Susreli su se u trilogiji u srpnju 2021. godine, a završila je kada je McGregor slomio nogu u posljednjim sekundama prve runde na UFC-u 264. Omjer je 2:1 za Poiriera.

Vrijeme će pokazati hoće li se najveća legenda UFC-a uspjeti vratiti pobjedom ili će Chandler stati na kraj MMA borcu svjetske klase.

Linker
26. travanj 2024 13:49