UFC

Dana White o Pereiri: ‘Ne znam je li to pravi potez za njega. Izgleda odlično, ali teška kategorija je zeznuta‘

Dana White 

 LOUIS GRASSE/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA Louis Grasse/zuma Press/profimedia
S pojasom preko ramena i bez ozljede, ponovno je tražio da mu daju borbu u njegovoj domovini početkom sljedećeg mjeseca

Za vikend smo u glavnoj borbi večeri gledali spektakl koji nam je priredio Alex Pereira. Jamahal Hill završio je na podu u prvoj rundi i tako neuspješno napao pojas u poluteškoj kategoriji.

Što se tiče onoga što slijedi, Pereira je prije sučeljavanja jasno dao do znanja da želi brz završetak kako bi ostao zdrav i spreman boriti se na UFC-u 301 u Brazilu. Nakon pobjede, ponovno je izrazio tu želju, sugerirajući da bi bio spreman ići u tešku kategoriju.

Na press konferenciji nakon priredbe, Dana White podijelio je svoje mišljenje o toj ideji.

"Kada razmišljate o njegovom prelasku u tešku kategoriju, imate Jonesa, imate Aspinalla. Popis se nastavlja i nastavlja u toj teškoj kategoriji. Teška kategorija je gadna. Ne znam je li to pravi potez za njega. Večeras je izgledao odlično u diviziji u kojoj se nalazi. Pa mislim da bi možda želio ostati ondje još neko vrijeme", rekao je White.

Nitko ne može poreći da je Alex Pereira pravi ratnik, no UFC 301 je odmah iza ugla i naravno da ga organizacija oklijevao ponovno staviti na "card".

Prvak poluteške kategorije nokautirao je Hilla nakon nešto više od tri minute i s pojasom preko ramena i bez ozljede na sebi, ponovno je tražio da mu daju borbu u njegovoj domovini početkom sljedećeg mjeseca.

"Nemam ozljeda. Želim se boriti u Brazilu. Znam da je to kratko vrijeme, ali želim vidjeti što će se dogoditi. Znam da je potrebna promocija za borbu za titulu, tako da me za to nije briga, dopustite mi da se borim u teškoj kategoriji. Želim se boriti pred ovim ljudima, a Brazilci me žele vidjeti kako se borim. Završio sam ga i svima se svidjelo, tako da me sigurno ljudi žele vidjeti kako se borim ponovno i to brzo. Htjela bih to učiniti", rekao je Pereira za Ag. Fight.

Nažalost, čini se da se ta ideja ne sviđa izvršnom direktoru UFC-a kojeg se sve pita.

Linker
23. travanj 2024 23:18